BIKOVI će imati finansijske izdatke, LAVOVI nek pripaze na koga se oslanjaju!

Dnevni horoskop za 10.07.2018. godine.

Ovan

Pripazite kome se danas poveravate.

Neke ideje i misli neka ostanu samo u vašoj glavi jer postoji mogućnost da neko to zloupotrebi.

Bik

Danas će neko zatražiti finansijsku pomoć, a vaše mogućnosti nisu baš tako sjajne kada je pitanju pozajmica. Očekuje vas prijatan dan kada su u pitanju druženje i ljubav.

Blizanci

Niste raspoloženi da se družite i izlazite pa ćete se odlučiti da dan provedete u nekom miru, eventulano u kući sakriveni od svih. Pripazite se zabluda povodom nekog bitnog posla.

Rak

Tokom dana ste tajnoviti i čuvate svoje misli za sebe. Neki mogu, specijalno partner, ovo protumačiti kao hladnoću i nezaintereseovanost, a vi samo želite da se „saberete“.

Lav

Neko vam danas obećava kule i gradove, ali bi trebalo da znate da od toga nema ništa. Pripazite na koga se oslanjate.

Devica

Pogledaj i ove vesti...
1 od 45

Svi će vam danas reći kako lepo izgledate, ali neće znati da ste zauzeti maštarijama o simpatiji ili partneru koje vam stavljaju osmeh na lice. Pokušavate obaveze da dovedete u red.

Vaga

Povučeniji ste nego inače, a društvo vam prave planovi i maštarije o nekom potencijalnom putovanju. Situacija u kući se smiruje.

Škorpija

Danas vam je seksualna mašta poprilično izražena. Iskoristite miran period u vezi za istraživanje.

Strelac

Partner ili simaptija nije sigurna kako da vam kaže kako se oseća. Stvara se jaz koji preti odnosu, a vi biste morali da preuzmete ulogu stabilnijeg i mudrijeg.

Jarac

Neko od saradnika na poslu ne govori istinu i time vam odmaže. Partner je konfuzan i ne zna tačno šta želi, a ni komunikacija mu ne ide od ruke.

Sve bitne razgovore odložite.

vodolija

Danas dopuštate sebi da budete malo romantičniji i time iznenađujete partnera. Obojite smehom vaše maštarije jer ćete tako opsutiti sebe, a partnera približiti sebi još više.

Ribe
Neko u porodici ima dvostruke aršine i time stvara tenziju kako u vama, tako u samosm odnosu. Obratite pažnju na partnera, dobar je period za stvaranje lepih trenutaka.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.