LAVOVE čeka sukob s partnerom, BIKOVE lepe vesti!

Ljubavni horoskop za vikend 07.07-08.07.2018. godine.

Ovan

Još vas hvata nervoza pri pomisli na partnera ili simpatiju. Ovih dana ste u malo lošijim odnosima, ali vikend najavljuje povoljne okolnosti za konačno razrešenje sukoba.

Bik

Malo će vas iznenaditi partner ili simpatija sa nekim vestima, pa ne bi bilo loše da poslušate intuiciju u tom slučaju. Svakako, zvezde ovog vikenda najavljuju nešto mirniju atmosferu kada je ljubav u pitanju.

Blizanci

U subotu očekujte vrlo dinamičan dana i mnoštvo razmenjenih poruka koje u sebi nose vrlo jasnu poruku da se nekome dopadate.

Nedelja je predviđena za uživanje i lepa osećanja, ne propuštajte taj bitan poziv.

Rak

Koliko god početak vikenda delovao mirno, verovali ili ne smiriće se. Već od subote uveče očekujte mirniju atmosferu i prijatno veče sa partnerom.

Lav

Prtner na kratko menja vaše zajedničke planove i to vas može dovesti u sukob.

Slobodni pripadnici znaka mogu da očekuju poziv zbog kog će morati brzo da se spreme i da izađu iz kuće.

Devica

Pogledaj i ove vesti...
1 od 116

Neki prijatelj svojom sugestijom stvara u vama sumnju i nervozu.

Pred vama su dva dana kada ćete malo popustiti sa kočnicama i uživati u iznendanim naletima strasti.

Vaga

Privlačite pažnju onako suptilno kako samo vi umete. Kombinacijom lake komunikacije i vašeg šarma zainteresovaće mnoge, a nekog specijalnog očekujte ubrzo.

Škorpija

Istupanje koje možete da očekujete od strane partnera shvatite kao pokušaj da vam stavi do znanja da preterujete u kontroli i ljubomori. U svakom slučaju, vikend pred vama donosi dosta mirniju fazu kada je ljubav u pitanju.

Strelac

Neko se uporno nameće, a vama se taj neko ne dopada. Moraćete da istupite direktnije, a ako želite da izbegnete velike rasprave iskoristite ovaj vikend za to.

Jarac

Iznenađenja na polju emocija kod vas ne jenjavaju u poslednje vreme. Partner mora na iznenadni put, a vas zovu neki stari prijatelji na druženje što će vam poprilično prijati.

Vodolija

Stabilnih ste emocija ovog vikenda pa možete da se posvetite partneru ili simpatiji. Ne dozvolite da vas u uživanju ometaju ukućani.

Ribe

Slobodni pripadnici znaka mogu da očekuju nekog novog koje zreliji i mudriji od njih. Zauzete Ribe učvršćuju vezu i ulaze u mirnije vode.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.