Venera u Devici – vreme je za skromnost!

Pogledajte šta nas očekuje!

Uskoro, 10. jula, nas očekuje prelaz Venere iz znaka Lava u znak Device. To znači da ćemo teatralnost zameniti stidljivošću i da ćemo morati da se „spustimo na zemlju“.

Venera u Devici je mirna, povučena i inteligentna.

Za razliku od Venere u Lavu, ona je nenametljiva i nekada ima veliki problem sa samopuzdanjem. Svaki položaj ima vrline i mane, pa tako i Venera u Devici.

Pogledajmo šta bi trebalo da forsiramo sledećih par dana.

1.Okrenite se sebi

Period u kome ste pokazivali drugima da ste najbolji i najduhovitiji sada menjamo za period gde ćemo sebi dokazivati isto, samo na tiši i blaži način.

Radite na sebi i svom unutrašnjem biću više nego ikad.

2. Disciplinujte se

Devica je znak marljivosti i ne preza od bilo kakvog rada.

Lako ulazi u sisteme i forme pa bi najbolje bilo da ovaj period iskoristite za samodisciplinu kroz pravljenje planova i spiskova.

3. Mentalno se stimulišite

Venera u Devici voli da čita i istražuje.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 45

Bavljenje detaljima i analizama je njen omiljeni hobi, a ovo svakako jeste dobro kada pratimo i menjamo svoja ponašanja.

4.Uradite detoks tela

Devica lako prikuplja stres u sebi, a pošto Veneri nije ovo najprijatnije mesto onda bi bilo dobro da uključite razne detoks dijete i čišćenje i tela i uma.

Generalno, ovo je odličan period za dijete.

5.Štedite

Devica je drugi zemljani znak i dosta polaže na materijalnom. Venera predstavlja i novac pa bi bilo dobro da obratite pažnju na stanje u novčaniku i detaljno isplanirate troškove.

6.Pomažite drugima

Venera u Devici predstavlja simbolički medicinsku sestru, pa ne bi bilo loše da se odazovete bilo kom pozivu u pomoć, bilo da je volontiranje ili da je neko blizak u pitanju.

7. Razgovarajte više sa partnerom ili simpatijom

Devica je stimulisana komunikacijom i voli razmenu mišljenja. Kada dodamo tu Veneru onda bi bilo sjajno iskoristiti ovaj period da sa tom bitno osobom otvorimo bitne teme i razgovaramo o detaljima.

8.Ne gunđajte

Ovaj položaj može da izvuče na površinu želju za zvocanjem i gunđanjem usled manjka savršenosi. Pošto znamo da savršeno ne postoji onda nemojte da se opterećujete toliko.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.