VODOLIJE-konačno odahnite, LAVOVI-očekujte finansijski dobitak

Dnevni horoskop za 06.07.2018.

Ovan

Ne dozvolite da vam danas nečije loše raspoloženje pokvari dan. Ukoliko dopustite, možete uživati u društvu neke prijatne osobe koja će vas svojim prisustvom napuniti pozitivnom energijom.

Bik

Danas se osećate bolje nego prethodnih dana iako je oko vas malo veći nered, što među najbližima, što na poslu. Satabilizuje se odnos sa partnerom i pravite zajedničke planove.

Bliznaci

Koliko god vi mislili da ste u pravu neko dođe da vas demantuje. Ova energija vam je posebno danas izražena na poslu pa se preispitajte svoje stavove i da li je malo ego umešao prste.

Rak

Danas više nego prethodnih dana imate potrebu da izbalansirate na pravi način između kuće i obaveza na poslu. Potrudite se da ne donosite posao kući, već uživajte u miru sa partnerom.

Lav

Postoji mogućnost za neki novčani dobitak koji dugo čekate. Neko izuzetno zanimljiv pokušava da stupi u malo dublji kontakt sa vama.

Devica

Privlačite pažnju nekim ishitrenim odlukama koje nailaze na neodobravanje, partnera, porodice, a i saradnika na poslu. Niste još raskrstili sa prošlošću pa se neke priče vraćaju kao bumerang.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 116

Vaga

Neke nesuglasice na poslu danas ćete rešavati tako što ćete se povući i uživati sa partnerom. Pošto niste svađalica, čekaćete neki drugi dan da raspravite sve kada se strasti smire.

Škorpija

Spremite se za pozitivne okolnosti na polju posla i karijere, jer ono što vas očekuje neće biti malo i nosiće veliku odgovornost u sebi. Štedite energiju i više odmarajte, jer je pred vama dinamičan period.

Strelac

Ovo je idealan dan je za otvaranje prema partneru. Razgovarajte sa njim/njom i recite kako se osećate.

Jarac

Danas lakše komunicirate sa najbližim okruženjem, a partner želi da vam pokaže koliko mu je stalo. Stvari se popravljaju i ulaze u mirnije tokove kada je posao u pitanju.

Vodolija

Bez obzira što se sve dešava ubrzano, lagano hvatate sve konce i ulazite u rutinu koja vam je sada potrebna. Neko će želeti da vas pohvali.

Ribe

Očekujte neku bitnu vest danas u vezi sa poslom. Ako se i desi da se prekine neka saradnja, ne brinite, doći će uskoro nešto bolje.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.