Zašto se zaljubljujemo u pogrešne?

Sigurno vam se desilo da se pitate zašto padate na osobu koja nije za vas, i uvek se razočarate? Astrologija vam daje odgovor!

Uprkos intuiciji ili zdravom razumu mnogi idu glavom kroz zid nadajući se da će se nešto promeniti.

Možda astrologija može da vam da odgovor gde grešite i na šta bi trebalo da obratite pažnju.

Ovan
Zaljubljuju se i privlače ih osobe koje su im slične. U startu, te veze su veoma intezivne i zanimljive, ali sve kreće nizbrdo kada oboje pokušavaju da dominiraju na drugom stranom.

Ovnovi bi trebalo da budu sa osobama koje su potpuno suprotnog karaktera i energije u odnosu na njih i time spreče novo razočarenje.

Bik
Ne slušaju svoju intuiciju i često ih privuku osobe koje su nestalne i „neuhvatljive“. Nakon prvog zanosa kreće niz problema u kojima uvek dominiraju pitanja vernosti i lojalnosti.

Bikovi bi trebalo da pronađu osobe koje su stabilnije, jačeg karaktera i koje se lako prilagođavaju tvrdoglavom karakteru ovog znaka.

Blizanci
Blizanci uvek oteraju od sebe one „prave“ osobe, dok ove koje su loše po njih jure non stop. Pošto se plaše povređivanja, lakše im je da budu sa osobama koje nisu toliko otvorene i sa kojima ostvaruju samo površan odnos.

Potrebne su im osobe koje je teško oterati i koje će biti tu uprkos svemu i neko ko će biti tu bez obzira šta se dešava.

Rak
Neko ko konstantno traži pažnju i želi da dominira time u vezi će biti jedan od pogrešnijih izbora za Raka.

Glavna karakteristika Rakova je da su rođeni negovatelji te lako nađu osobu kojoj je ovoga potrebno u velikim količinama.
Osoba koja im je zaista potrebna je neko ko pruža toplinu i razumevanje i time stvara balans u samom odnosu.

Lav
Padaju na osobe koje im stalno pružaju odobravanje ma šta oni radili. Nakon nekog vremena, kada se zasite ovim „tretmanom“, počinju da se guše u vezi i traže izlaz uz gomilu razočarenja.

Potreban im je neko ko će ih kritikovati za njihovo dobro i time pospešiti napredovanje kako u životu tako i u vezi.

Devica
Vrlo često im se desi da se zaljube u osobe koje opuštene i donekle hladne. Devicama je potrebna osoba koja je dobar sagovornik i neko ko ume da sasluša, ali ipak uspeva im da se zaljube u suprotno.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 22

Ono što bi trebalo da traže od budućeg partnera je kritički pristup svemu i mogućnost savetovanja baš onda kada im je to potrebno.

Vaga
Iako nije površna toliko koliko se čini Vaga nekako uspeva da padne na osobu koja se isključivo divi njenom izgledu. Laka je na komplimentima i to je nekako smekša i pogura pogrešan izbor.

Trebalo bi da pronađe osobu kojoj je lepa i kada nije skroz sređena i našminkana i koja će ceniti ono iznutra, a ne spolja.

Škorpija
Uvek im se dopada neko ko je brutalno direktan i ne preza ni od čega. Ovo je glavna zamka za Škorpije jer misle da im je takva osoba srodna duša, a kada se klupko malo odmota javljaju se sukobi unutar veze gde jedno drugo povređuju.

Potrebna im je osoba koje je vrlo senzitivna i koja će moći da ih razume i podrži.

Strelac
Po prirodi Strelac je vrlo zabavan i duhovit i neko ko je uvek spreman za avanturu bez razmišljanja o posledicama. Uvek pogreše pa izaberu osobu sličnu sebi, jer smatraju da se sličan sličnom raduje.

Zapravo, potrbean im je neko ko je racionalan ali istovremeno može biti i zabavan.

Jarac
U startu im se dopadnu zatvorene i nepristupačne osobe koje teško propuštaju druge u svoj svet. Pošto su opterećeni poslom i ambicijom Jarčevi propuste onaj bitan segment koji se tiče bliskosti koji uvek fali u ovoj postavci.

Trebalo bi da budu sa osobama koje direktno ispoljavaju osećanja i ne plaše se bliskosti.

Vodolije
Instant privlačenje se dešava sa osobama koje su tako opuštene i imaju neobavezno ponašanje. Kada se ode malo dalje u vezi dešava se da se distanciraju do te mere da ni ne znaju da li su u vezi.

Vodolijama je potreban neko ko će ih držati čvrsto na zemlji i neko ko im neće dozvoliti mnogo da lutaju.

Ribe
Uvek ih privuku narcisoidni tipovi ljudi. Sanajalačke i senzitivne Ribe privlače osobe koje crpe njihovu energiju i koje ih na kraju ostave i to često u suzama i bez objašnjenja.

Neko ko će ih voleti do kraja i ko će im pomoći sa praktičnim stranama života će biti prava osoba za njih.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.