ŠKORPIJE su danas raspoloženije, a VODOLIJE ne izlaze iz kancelarije

Ovan
Rešenje za današnji dan je da pratite sve detalje, specijalno na poslu. Odložite pregovore i razgovore o potencijalnim ugovorima za sledeću nedelju.

Bik
Danas ćete specijalno imati veliki uticaj na druge. Iskoristite to kako biste sredili neke odnose koji su bili nestabilni.

Blizanci
Pazite se da danas ne budete žrtva nekih nesporazuma. Postoji mogućnost da obećate ono što ne možete da ispunite.

Rak
kako god da okrenete, vaše dnevne priče se svode na partnera i njegove potrebe. Okrenite se na trenutak sebi i svojim potrebama.

Lav
Razgovor sa bratom ili sestrom bi trebalo da dodnese uspeh u rešavanju porodičnih priča, ali ne danas. Fokuisirajte se na finansije i stabilizaciju, to vam je sada preče.

Devica
Danas imate priliku da dogovirte nešto što vam je iskočilo nenajavljeno. To može biti posao ili ljubavni sastanak, u svakom slučaju je zanimljio. Pazite se zanesenosti.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 54

Vaga
Izanalizirajte sve svoje poteze za poslednjih sedam dana pa ćete videti tačno gde i na šta gubite vreme. Još uvek je porodica u prvom planu i to vas čini nervoznima.

 

Škorpija
Malo ste bolje raspoloženiji nego juče pa vam nije problem da komunicirate. Ako budete malo popustili i rekli partneru ili nekom bliskom prijatelju šta vas muči, biće vam lakše.

Strelac
Svesni ste nekih stvari i otkrivate lagano ko je kakav u vašem okruženju. Zadržite to sve što imate u glavi za neki drugi dan i dana s ne govorite nikome ništa.

Jarac
Pravite planove sa nekim prijateljem, ali u tajnosti jer ne verujete nikome. Čeka vas neki dodatni trošak koji će možda doći i od strane partnera.

 

Vodolija
Ceo dan vam se svodi na otpetljavanje problema i situacija na poslu, a nervoza raste. Neko od vas traži da donosite radikalnije odluke.

 

Ribe
Razgovarajte sa partnerom otvoreno i prođite sa njim kroz teme koje vas muče. Zahteva se od vas da postupite zrelo i smireno na poslu, pa tako i uradite.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.