LAVOVI imaju prevelika očekivanja, a VODOLIJE ne bi trebalo da prenagljuju na poslu

Ovan
Danas ćete se natezati i to sa partnerom oko pitanja ljubomore i slobode unutar veze. Može doći do jakih konflikta usled velike navale strastvenih rasprava.

Bik
Današnji dan će obeležiti broba za dominaciju, na poslu i u vezi. Ubeđeni ste da set samo vi u pravu, dok druga strana želi malo prostora za razmišljenje. MOgući su raskidi.

Blizanci
Ukoliko izvršite pritisak na sebe i na drugu stranu (partner ili klijent na poslu) neće izaći na dobro. Upotrebite višak energije da poboljšate rad i posvećenost na poslu.

Rak
Trenutno ste gladni divljenja i odobravanja, ap ćete tražiti to makar i na silu. Zbog ovoga mnogi, pa i partner ili simpatija, mogu pomisliti da ste agresivni.

Lav
Vi želite jedno, a partner ide na neku drugu stranu jer ima svoje potrebe i želje. Morate da se izborite sa sopstvenim prevelikim očekivanjima.

Devica
Neka zakašnjenje i odlaganja će probuditi kod vas želju za akcijom. Pazite da nekoga ne uvredite sovjim silovitim nastupom.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 108

Vaga
Imate želju da se dokopate nečega što vam je veoma bitno, možda čak i dodatnog novca. Procenite malo bolje svoju poziciju i čuvajte se tračeva.

Škorpija
Želite da se nešto što pre završi pa pritiskate non stop. Ovo pitanje se tiče porodice i nekog pomeranja ili preseljenja.

Strelac
Nećete da priznate šta zaista volit ei želite, bar kada je emotivni odnos u pitanju. Ovo vas puno koči i nabija vam nervozu.

Jarac
Neko iz prošlosti sa kim nemate rasčišćene račune želi obnovu kontakta. Hemija koja postoji je jača od razuma.

Vodolija
Trebalo bi da shvatite šta želite od posla i vašeg statusa. Ukoliko je to nešto veće, ne prenagljujte i sačekajte pravi momenat za sprovođenje ovih ideja u delo.

Ribe
Uprkos riziku idete hrabro u neki novi/stari odnos ili saradnju sa osobom koju poznajete. Ako je posao u pitanju, bićete primorani da ponovite nekoliko poteza iz prošlosti.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.