Koji su vaši povoljni i srećni dani tokom decembra? JARČEVE I RAKOVE očekuju bitni karmički preokreti, a LAVOVE lepi momentu na polju ljubavi

Ušli smo u poslednji mesec 2018. godine.

Decembar je tu, retro Venera je završila svoj hod, čekamo Merkur da obavi svoje, dok Jupiter u Strelcu stvara pozitivnu energiju i donosi povratak vere u sebe, ali i u druge.

Ovan
Sedmi decembar donosi veoma povoljne prilike u vezi sa planiranim poslovima i pozitivne početke. Za ljubav dobri dani su 16, 17. i 18. decembar. Bitno je da se ne forsira ništa na silu, pa će tranzit Marsa biti lakši, s obzirom na to da izaziva trenutno nestabilnost svim Ovnovima.

Bik
Bikovi će se tokom decembra baviti partnerskim odnosima i sve bi trebalo da bude dobro samo ako se odreknu ljubomore i posesivnosti. Bitni datumi za ljubav su u periodu od 15. pa sve do 20.decembra. Za posao su povoljni dani u periodu od šestog do 15.decembra.

Blizanci
Početak ljubavnog raspleta i ulazak u neke pozitivnije okolnosti za Blizance će početi od šestog decembra. Međutim, izuzetno su bitni 16. i 17. decembar. Što se tiče posla, veoma povoljni datumi su 11. i 12. kao i 25. decembar.

Rak
Rakove očekuje mesec veoma uzbudljivog ljubavnog života, a specijalno od 18. decembra. Za posao su dobri šesti i sedmi, kao i 13 i 14. decembar. Prekretnica za sva životna polja će biti 23.decembar.

Lav
Ljubavni život Lavova će obeležiti dosta zabave i lepih dešavnja. Od šestog pa sve do 18. decembra je izuzetno lep period i za ljubav i za posao. Najbitnijiji datumi su takođe i 25. i 26. decembar.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 58

Devica
Poslovno, Device mogu da očekuju dobre prilike oko 20. decembra, dok će ljubavni život biti pod uticajem lepih aspekata šestog, sedmog, kao i 18. i 19. decembra.

Vaga
Ljubav cveta u periodu od šestog pa sve do 20. decembra. Pozitivne okolnosti se neće okončati 20. veće u ovom periodu biti najjače i najprijatnije. Posao će napredovati već od desetog decembra, a  između 20 i 25. decembra zvezde najavljuju bitne i pozitivne preokrete.

Škorpija
Što se tiče posla najupečatljiviji i najbitniji je sedmi decembar koji donosi aspekte koji će doneti razradu koja će trajati sigurno mesec dana. Ljubavni život obeležavaju snažno 18 i 19. decembar.

Strelac
Možemo reći da je Strelčevima odličan ceo mesec. Najbitniji datum za sve je sedmi decembar koji donosi početak jedne lepe etape i razdoblja. Za ljubav je bitno biti spreman 17. i 18. decembra.

Jarac
Prekretnica i prva karmička etapa za Jarčeve počinje od 23.decembra. Možemo slobodno reći da im je to najbitniji datum ovog meseca.

Vodolija
Vodolijama je bitno da posao drže pod kontrolom sedmog, a da stupe u akciju od 25.decembra. Ljubavni život će biti buran i ispunjen, a najbitniji datumi su 11., 17, 18. i 19 decembar.

Ribe
Za Ribe su povoljne posloven okolnosti već osmog, 12. i 17. decembar. Ljubavni život bi trebalo da procveta 18., 19. kao i krajem meseca u periodu od 25. pa do 31. decembar.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.