OVNOVI stiču neophodno samopuzdanje, a RIBE moraju da pretresu sve detalje vezane za posao

Dnevni horoskop za 04.12.2018.

Ovan
Kako stičete samopuzdanje na poslu tako postajete svesni da neke stvari u vašem domu ili odnosu sa partnerom nisu baš na mestu.
Započinjete novi krug razotkrivanja koji će vam dati bolji uvid u vaše emotivno stanje.

Bik
Svi razgovori koje danas započnete će vam pružiti mogućnost da odete korak dalje. Osetljive informacije o novcu i o nekoj intimnosti nećete moći da izbegnete.

Blizanac
Danas lako možete ući u diskusiju sa partnerom koja neće biti tako jednostavna. On/Ona se drže racionalnih razloga zašto nešto ne možete zajedno da postignete, dok vi ne odustajete od vere u uspeh pa makar bili i na pogrešnom putu.

Rak
Postajete svesni svojih mana i ranjivosti pa vam razmišlajnja o tome okupiraju misli tokom celog dana. Ukoliko budete insistirali na nekom dokazivanju vaših stavova možete samo naići na zid i nerazumevanje.

Lav
Trese vas nesigurnost u vezi sa ciljevima koje ste postavili. Nemojte ignorisati svoje sumnje, ali isto tako nemojte ni preterivati u konstantnom zastrašivanju sebe jer ćete samo umanjiti svoj potencijal.

Devica
Pažnja vam je usmerena na neku disharmoničnu porodičnu dinamiku koja vam ometa svakodnevni život. Otvorena je neke stara „rana“ od koje vešto bežite, a upravo vam ona stvara dodatne nesigurnosti u životu.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 100

Vaga
Prelazite na razgovore o vašim planovima i budućnosti koju želite za sebe. Komunikacija na poslu nije najjsjajnija, a upravo vaše zamerke nekom autoritetu mogu naići na neprijatanu reakciju. Pripazite kako nastupate.

Škorpija
Dosta ste uznemireni oko vaše nesigurne budućnosti koja stoji na staklenim nogama baš zbog problema oko novca i prihoda. Neki vaši zahtevi nisu ispunjeni, a to vas dodatno baca u crna razmišljanja.

Strelac
Od danas otvoreno razgovarate o svojim poteškoćama i to će vam prijati. Pazite da ne preterate u otvaranju jer ne moraju baš svi da znaju sve o vama.

Jarac
Teškoće vezane za odnose i mogu izazvati bolne misli i baciti vas u neka negativna razmišljanja. Budite malo blaži prema sebi dok prekopavate po prošlosti i sadašnjosti.

Vodolija
Ponekada niste svesni kakav utisak ostavljate, specijalno kada „saspete“ istinu u lice. Danas ćete biti izazvani da se upravo ovako ponašate pa pripazite da ne navučete gnev nekih prijatelja ili bliskih saradnika.

Ribe
Dodadtni razgovori ili samo vaša razmišljanja o poslu će vam danas zadati brige. Neki detalji nisu definisani i čekate još uvek da vidite gde ste kada je vaš rad u pitanju.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.