Koji horoskopski znakovi će imati PROBLEMA NA POLJU LJUBAVI narednih par dana?

Budite oprezni.

Osim Mladog Meseca koji se odigraju ujutru sedmog decembra tu su Mars i Neptun u Ribama koji stvaraju probleme u vidu preterane idealizacije.
Ova konjukcija dve planete donosi i pad energije, opijanje, potrebu za tabletama za bol i spavanje, slabu koncentraciju i slabu volju.

Naravno ne deluje baš na sve znakove isto, ali neki od njih će baš imati problem tokom naradneh dana, dokle god je aspekt aktivan.

Ovi znakovi bi trebalo da se suzdrže od bilo kakvih iracionalnih poteza bar do 12.decembra 2018.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 69

Ovan
Ova kombinacija planeta donosi nizak prag tolerancije i potrebu za skrivanjem. Vrlo verovatno sve počinje sa lošim snom, dnevnim umorom i prenaglim zakljucima. Neki Ovnovi će biti uvučeni u neke tajne odnose koji nemaju realnu osnovu, a u tome svemu će imati neka iluzorna nadanja. Bilo bi dobro ne ulaziti u veze tokom ovih nekoliko dana. Oni koji su već u vezama ili brakovima neka se sudrže od bilo kakvih odluka.
Aspekt je idealan za umetničke hobije.

Jarac
Jarčevi se pod ovom aspekturom lako uvlače u maštarije koje nisu karakteristične za najrogatiji znak horoskopa. Pojačana je naivnost, pa komunikacija sa partnerom ili simpatijom puna pomalo nezrelih izjava. Pojedini pripadnici znaka će pisati romantične poruke kojih će se možda uskoro kajati.
Takođe, moguće su poteškoće u komunikaciji sa bilo kim u okruženju, kao i lažna obećanja.
Period je idealan za pisanje, specijalno poezije.

Blizanac
Mnogi pripadnici ovog znaka trenutno žele da promene svoj status ili se pitaju koji je zapravo definitivno njihov status. Oni koji su tek ušli u neki odnos ne znaju na čemu su, a sanjarenje koje prevazilazi ono realno sada dostiže maksimum. Opasnost vreba od strane nedefinisanih odnosa i osoba koje šire sumnju oko sebe čudnim ponašanjem.
Period je idealan za brigu o sebi i sopstvenim potrebama.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.