VAGAMA se otvara neka nova prilika na polju posla, a LAVOVI moraju da odlože neke bitne odluke

Dnevni horoskop za 05.12.2018.

Ovan
Otvara se mogućnost da razrešite finansijske probleme. Nemojte zanemarivati porodicu, ma koliko vam oni smetali u ovom momentu.

Bik
Želite da iskažete ono što vas muči i da jasno stavite do znanja šta sve osećate. Pričekajte malo ili pokažite to delima, a ne konstantnim objašnjavanjem.

Blizanci
Počinjete da uviđate koliko ste zapravo u haosu na dnevnom nivou. Dobijate priliku da to malo dovedete u red uz neko finansijsko rešenje.

Rak
Zadržite entuzijazam i samopuzdanje i ne dozvolite da vam neko to uruši. Fokusirajte se na sebe i ono što vam je bitno trenutno.

Lav
Kakva god da je situacija u vašem domu pokušajte da zadržite smirenost. Ukoliko postoji neka priča o preseljenju ili renoviranju doma, odložite je za sada.

Devica
Neki novi ljudi i neki novi kontakti mogu da vas oraspolože. Potrebno vam je neko novo okruženje i neka nova energija.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 100

Vaga
Otvara se neka nova prilika na polju posla i karijere. Ukoliko je u pitanju novi posao u potpuno nepoznatom okruženju slobodno rizikujte.

Škorpija
Stvorili ste sebi prijatnu atmosferu. Sada je na redu da napravite konačni plan akcije kako biste došli do cilja, specijalno na poslu.

Strelac
Sve ukazuje na to da morate da razrešite neke probleme koji se vuku i ometaju vas. Ne odlažite ništa već napravite plan kako da sporovedete misli u delo.

Jarac
Razgovor sa nekim bliskim će vam značiti mnogo. Otvorite se i budite iskreni, pri tom ne budite „najpametniji“ i tvrdoglavi.

Vodolija
Otvaraju se mogućnosti za reorganizaciju posla i budućih ciljeva. Ovo možete lako da primenite i na polje partnerskih odnosa i da tu započnete neku reorganizaciju.

Ribe
Malo vas hvata panika od nadolazećih dešavanja, pa ne možete da se smirite. Ništa ne brinite, sve je u najboljem redu, samo vam je potrebno da vidite barem jedan efekat napretka.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.