Ovo su znakovi koji će imati USPEŠNU 2019. GODINU na polju posla i novca

Oni će imati najviše posla i novca.

Bik
Bikovima će biti turbulentno, a mnogu će započeti sopstvene poslove. Kako imaju podršku Saturna u Jarcu, a Jupiter aktivira polje tuđeg novca znači da će 2019. zadovoljno trljati šake. Dosta je bitno da se ni sa čime ne žuri.
Prepopručljivo bi bilo da se posvete nečem originalnom i nesvakidašnjem, a opet neophodnom za svakodnevno funkcionisanje.

Detaljnije pročitajte u velikom godišnjem horoskopu OVDE.

Vaga
Možemo reći da će Vagama biti generalno teško, ali da će biti jako uspešne. Biće tu novih kontakata, veće naplate i jačih pozicija na samom poslu. 2019. je godina kada se Vagama otvara put uspehu uz ogromnu ambiciju koja pre nije postojala. Novac neće biti toliko veliki problem.

Detaljnije pročitajte u velikom godišnjem horoskopu OVDE.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 64

Škorpija
Jupiter u Strelcu Škorpijama donosi novac, povratak samopuzdanja koje za rezultat ima profesionalno napredovanje. Moraće da se uči nešto novo, da se radi i čeka, ali će sve imati dobar efekat. 2019. će biti godina stabilnosti i mogućnosti za ovaj znak.

Detaljnije pročitajte u velikom godišnjem horoskopu  OVDE.

Strelac
Godinu dana Jupitera u Strelcu napraviće čuda za ovaj znak. Oni koji nemaju poverenja u sebe i svoje sposobnosti će sve to povratiti, a oni koji su već ojačali nastaviće sigurno pravim putem. U svakom slučaju, pred Strelčevima je veoma uspešna godina.

Detaljnije pročitajte u velikom godišnjem horoskopu OVDE.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.