OVNOVI su danas zadovoljni, dok BIKOVI trpe kritike od strane partnera

Dnevni horoskop za 09.01.2019.

Ovan
U skladu ste sa svojim emocijama i željama danas pa to iskoristite da porazgovarate sa partnerom na temu vešeg odnosa. Tvrdoglavost ostavite po strani i saslušajte šta ima da vam kaže.

Bik
Optuženi ste da u poslednje vreme ne poklanjate pažnju partner već se bavite novcem i poslom. Ovaj dan vam pruža šansu da to popravite.

Blizanci
Putuje vam se, ali sada nije pravo vreme za to. Provedite dan u razgovorima sa bliskim osobama, specijalno ženskim.

Rak
Imate jako lep dan na poslu ili primate neke dobre vesti u vezi sa zdravljem. Kako god bilo, iskoristite ga dobro i udovoljite sebi.

Lav
Danas ste romantični I želite svima da pokažete koliko. Ne bi bilo loše da pokažete nekome koliko vam je stalo i započnete nešto neočekivano tom izjavom.

Devica
Sve vam se ubrzava pa i ovaj dan. Osećate se stabilno i jako da napravite prve iskorake kada su posao i ljubav u pitanju.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 114

Vaga
Dok čekate bitnu poruku razmislite šta propuštate kada je partner u pitanju ili simpatija. Pristupate odnosima prelako i površno.

Škorpija
Prezauzeti ste poslom i planovima tako da ne stižete da primetite nekoga ko želi vašu pažnju. Okrenite se malo bolje oko sebe, neko baš gleda u vašem pravcu.

Strelac
Kratki ste sa novcem i to vas muči. Danas ne tražite pomoć ni od koga jer ćete naići na izbegavanje i odbijanje.

Jarac
Zauzimate čvrst stav tokom nekog razgovora, dok kao podršku imate još neke ljude. Pazite se provokacija, a on novcu sad ne razmišljajte.

Vodolija
Blistate na poslu i među prijateljima. Pravite planove koji se tiču svega onoga što vam baš pričinjava radost i veliku prijatnost.

Ribe
Pokazujete želju za druženjem pa tako i iskoristite ovaj dan. Potrebna vam je površna zabav i smeh, a to pronađite u najbližoj okolini.

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.