RIBE očekuju nepredvidivi troškovi, a šKORPIJAMA se kvare planovi

Dnevni horoskop za 10.01.2019.

Ovan
Buran dan na poslu obeležiće neka loša komunikacija koja će da povuče negativnu energiju na sva vaša polja. Pokušajte da se distancirate od svega.

Bik
Ne možete da odlučite gde se više trošite, mentalno ili emotivno. Potreban vam je ozbiljniji odmor od svega.

Blizanci
Nesporazum sa partnerom ili prijateljem će se desiti zbog nabijenog rasporeda koji se menja iz minuta u minut. Ovo će vas iscrpeti toliko da ćete želeti da odustanete od svega.

Rak
NIkako da se pomerite i preuzmete kontrolu naspram bitnih pitanja. Ukoliko se ne trgnete, neko će drugi to uraditi umesto vas i neće vam se dopasti kako će se na vas to odraziti.

Lav
Na ivici ste da puknete od nervoze, a glavni izazazivači su vaše kolege. Biće napeto nekoliko dana, pa pričuvajte energiju i živce.

Devica
Čeka vas neki konflikt i nesporazum sa prjateljem koji će vam promeniti planove. Suviše se čvrsto držite za prevelika očekivanja.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 189

Vaga
Preterano napeta atmosfera u kući vas tera na radiklanije pristupe. Jedan od članova porodice vam ne dozvoljava da predahnete.

Škorpija
Još se oporavljate od nekih iznenađenja. Kvare vam se planovi, a nikako da pronađete brzo rešenje što vas tera na negativno razmišljanje.

Strelac
Imate problema sa nekim članom porodice koji forsira svoju tvrdoglavost, a ni vi niste ništa bolji. Partner ne ume da kaže šta želi, a uz to ga muči nezadovoljstvo pa pokušajte da ga razumete.

Jarac
Napeti ste i nervozi. Želite da obavite sve što pre, ali vam ne uspeva pa se dodatno nervirate. Pazite kako pričate sa nadređenima.

Vodolija
Danas se plašite budućnosti. Ne želite da žurite i smatrate da ćete pogrešiti u nekom momentu, specijalno sa partnerom.

Ribe
Imaćete nepredvidive troškove što će vam napraviti potpunu pometnju u planovima. Opet ćete pokušati da iskontrolišete sve, ali bezuspešno.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.