OVNOVI će provocirati one koje vole, a STRELČEVI će morati da obave neke neprijatne razgovore

Ljubavni vikend horoskop za period za 12. i 13. 01. 2019.

Ovan
Ukoliko ste u dužoj emotivnoj vezi ili braku gledajte da ne provocirate partker/ku nekim zluradim komentarima. Slobodne očekuju komplimenti i neki pozivi.

Bik
Čak i oni zauzeti su trenutno skloni flertu sa nekim novim osobama. Slobodni su skloni otvorenim maštarijama, pa takve osobe i privlače.

Blizanci
Opet se ponavlja poznati scenario, ignorisanje partnera/ke i potencijalna svađa. Slobodnima simpatije same dolaze i nude se.

Rak
Slobodni Rakovi primaju komplimente od nekoga ko ima veze sa njihovim poslom. Zauzeti će moratid a menjaju planove zbog partnera.

Lav
Zazeti Lavovi imaju problem u iskazivanju svojih emocija, pa se sve svede na nesporazum. Slobodne Lavove očekujeu zanimljivi pozivi gde će se naći potencijalne simpatije.

Devica
Niste u elementu kada su zabava i provod u pitanju. Slobodnima se javlaj neko iz prošlosti, dok zauzete čeka neki mirniji provod sa partnerom.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 163

Vaga
Slobodnim Vagama se dopada neko sa kim imaju lošu komunikaciju, koja bi mogla da se dovede u red tokom vikenda. Zauzete Vage su željne izlazaka.

Škorpija
Škorpije su trenutno magnet za druge ljude. Slobodne ili zauzete, svi će imati veoma prijatne momente tokom vikenda.

Strelac
Svi Strelčevi se trenutno osećaju prijatno u svojoj koži. Međutim, zauzeti će morati da obave neke neprijatne razgovore sa partnerom, dok će slobodni imati priliku da upoznaju nekog ko je malo distaniciraniji.

Jarac
Zauzeti Jarčevi su trenutno nezadovoljni stanjem unutar veze ili braka pa partnera vešto izbegavaju. Slobodni žele da otputuju i da se odmore od svega.

Vodolija
Zauzete Vodolije imaju svu pažnju od strane partnera koji više nego voljan da udovolji. Slobodne Vodolije prekidaju neke kontakte i okreću novi list.

Ribe
Partner je malo suroviji, a Ribe rade ono u čemu su najbolje- skrivanje i poricanje. Slobodni pripadnici znaka nisu zainteresovani za nove kontakte pa vreme provode među prijateljima.

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.