Koji hroskopski znakovi su najveći ZAVISNICI O DRUŠTVENIM MREŽAMA?

Oni imaju naloge na svim sajtovima.

Vodolija
Vodolije obožavaju moderne tehnologije, specijalno internet. Oduševljavaju ih mogućnosti svega dostupnog na klik pa i društvene mreže. Oni vole sve aplikacije, ali se neće mnogo zadržavati na njima, već će posećivati iste s vremena na vreme. Biće prisutni svakodnevno i trudiće se da budu u toku non stop.

Blizanci
Više su zavisni o ćaskanju i razmeni smešnih sličica nego društvenim mrežama. Kako bilo, biće onlajn non stop. Vole da popričaju, o bitnom ili nebitnom, da vide i čuju. Svoju radoznalost će hraniti najnovijim vestima, ali i tračevima.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 63

Ovan
Kao i Vodolija, Ovan voli sve što je novo i neobično. Na društvenim mrežama može da vidi novosti i da saznaje informacije koje bi ovako promakle. Pošto imaju veliku količinu energije, često ćete ih primetiti kako paralelno rade i skroluju po Fejsbuku, dok im na telefonu stoji otvoren Instagram.

Škorpija
Pošto su skloni opsesijama i detektivnskom ponašanju društvene mreže će im uvek dati mogućnost da špijuniraju sve, specijalno najbliže. Ništa im  ne promiče , svaku sitnicu pamte, a onda to lako mogu da upotrebe kad im je potrebno. Umeju toliko da se „navuku“ da ne spavaju i ne izlaze iz kuće.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.