Nadolazeća nedelja BIKOVIMA donosi bežanje od ljubavnih problema, a VAGE bi trebalo pripaze koga puštaju blizu

Nedeljni horoskop za period od 21. 01 do 28.01. 2019.

Ovan
Turbulencija na ljubavnom planu će se preneti i na poslovni. Jednog dana gubite motivaciju, drugog energiju. Imaćete neke konflikte situacije koje se neće tako lako okončati jer će vaša impusivnost voditi glavnu reč. Više se krećite i vežbajte, a novac trošite samo nužno.

Bik
Od partnera i svih ljubavnih problema ćete bežati, a sve ćete rešavati nekim manje bitnim aktivnostima. Mnogi će se zatrpati poslom koji im trenutno ide od ruke. Mogući su stresovi zbog unutrašnjih nemira i strahova  koji su direktno povezani sa ljubavnim odnosima. Trenutno odmor i san trpe zbog umora i briga. Novac je trenutno moguć samo od nekog posla sa strane, a ulaganja nisu preporučljiva.

Blizanci
Teško vam je ugoditi u poslednje vreme, a uporno tražite da vas drugi zabave, specijalno partner ili simpatija. Posao zahteva maksimalnu ozbiljnost i koncentraciju, što vas poprilično nervira. Biće vam interesantnije krajem nedelje, kada se budu odigrala neki preokreti. Ne srljajte u finansisjke avanture.
Mogući su bolovi u zglobovima.

Rak
Dobijate priliku na koju čekate mesecima. Nadređeni su vas konačno uočili i spremni ste da zasučete rukave i pokažete šta znate i umete. Slobodni Rakovi će biti skloni usamljeničkim mislima i nekim nerazrešenim unutrašnjim konfliktima. Zauzetiće morati da obave nekoliko neugodnih razgovora koji će ih naterati na razmišljanje. Novac zavisi od drugih sa kojim aimate otežan kontakt.
Pripazite na ishranu.

Lav
Radite na svemu što mislite da će vam biti korisno, specijalno ono vezano za posao. Pronađite vremena za opuštanje uz neki lakši sadržaj, mnogo ste opterećeni poslom i problemima na istom. Partnerski odnosi su dobili neki ton ozbiljnosti koja vam je nelagodna. Slobodni Lavovi bi trebalo da se više kreću u društvu. Počnite sa vraćanjem dugova.
Svakodnevne rutine utiču na kvalitet zdravlja.

Devica
Pojedini pripadnici znaka se premišljaju povodom veze u kojoj su, a krajem nedelje ih očekuje jedno iznenađenje i to od partnera. Slobodni pripadnici znaka žele da sede na dve stolice, što će im se možda i dogoditi. Posao je pod kontrolom, ali postoji mogućnost za nekim malo haotičnijim dnevnih rasporedom. Novac trenutno više trošite nego što zarađujete.
Mogući su problemi sa vidom.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 155

Vaga
Mnogo vam je lakše već tokom ove nedelje u odnosu na prethodni period. Zauzeti se približavaju partnerima, dok se slobodni bore sa svim simpatijama veoma uspešno. Posao se mirno odvija, moguće su neke pohvale. Iscrpljuje vas neka tenzija koju osećate, a potiče od loših savetnika. Pametno birajte svoje okruženje u narednih par dana. Štednja je nabolja ideja ovih dana, a za zdravlje učinite više nego što milsite da je potrebno.

Škorpija
Neko bitan ili od autoriteta će vam pomoći u napredovanju na poslu. Očekujte pohvale i nove poslovne kontakte. Bićete, takođe, zainteresovani i za porodična pitanja, a ukućani i partner će osećati podršku koju pružate. Slobodne Škorpije imaju dovoljno samopuzdanja da povuku neki prvi potez. Novac će pristizati i on nije toliko problematičan koliko je svakodnevno naprezanje izazovno po zdravlje.

Strelac
Oćekuje vas nedelja puna promena kako u sektoru komunikacije tako i da na polju druženja. Postoji mogućnost da partner promeni ponašanje i postane nepredvidljiv i nervozan. Slobodni Strelečevi mogu da očekuju da nađu simpatiju ili dve među osobama koje su zainteresovane za neke neobične teme. Preterano trošite, a novac pristiže neravnomerno ili en stiže uopšte. Mogući su problemi sa krvnom slikom.

Jarac
Insistirate ne nekim formalnostima u partnerskim odnosima koji mogu da vam unište ceo odnos. Popustite i prepustite se strastima, priznajte onošto ne smete i uživajte. Slobodni  sprečavaju sebe da budu srećni i svakom pronalaze mane. Imate potrebu da promenite posao ili bar polje posla kojim se bavite. Razmišljate o tome od početka godine, ali sada dolazi do vrhunca.
Pokušajte da se opuštate među prijateljima, to je vaša zona sigurnosti.

Vodolija
Pritiskaju vas neki unutrašnje sumnje i iritira vas najbliža okolina. Sačekajte drugi deo nedelje za bilo koje zaključke, do tada će da vam se promeniti razmišljanja o svemu. Zauzete Vodolije će uživati sa partnerom i po prvi put će se verovatno prepustiti skroz. Slobodnima slede zanimljiva dopisivanja i poneko viđanje. Pripazite kako trošite i koliko se zadužujete.
Moguće su migrene i prolazne prehlade.

Ribe
Potrudićete se da partneru stavite do znanja da ste uvek tu za njega, ali on će svejedno biti nezadovoljan. Slobodne očekuju zanimljive i tenzične prepiske. Na poslu je još uvek sve pozitivno iako ne bi trebalo da se zalećete previše sa planovima i preuzimanjem obaveza na sebe. Novac samo odlazi na predviđeno i nepredviđeno, a počinje i da vas hvata panika zbog toga.
Nagli padovi imuniteta koji donose viruse i neke bakterije.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.