Narednih dana se spremite na velike preokrete jer je na nebu dramatičan aspekt MARSA I URANA U OVNU

Aspekt će trajati nekoliko dana.

Ovih dana smo svi svedoci nekih veoma dramatičnih preokreta, nesreća i svađa. Na nebu se Mars u Ovnu približava Uranu koje je na kraju ovog znaka.
Mars u Ovnu prestavlja borbu, svađu, osvajanje, dok Uran u ovom znaku želi na silu da se oslobodi i izbori za ideal i neke inovacije.

Spoj ove dve planete koji simbolično predstavlja eksloziju će se odigrati 12. februara. Međutim, u narednim danima ćemo imati prilike da vidimo kako izgleda to kada Mars trči da se sudari sa Uranom.

Moguće su nagle reakcije, nagli prekidi, iznenadne promene planova i imidža. Važno je da napomenemo da ovaj jak aspekt najviše osećaju ljudi koji ga imaju u natalnom horoskopu.

Ovan
Spoj ove dve planete vam ne sumnjivo donosi napet i impulsivan preokret u partnerskim odnosima. Pripazite na sopstveno ponašanje, a specijalnu pažnju obratite kako se odnosite prema zdravlju.

Bik
Jednostavno rečeno, pući će vam film. Da li će to stanje da se prenese na polje posla ili vaših unutrašnjih briga zavisi samo od vas.

Blizanci
Nagli zaokret u planovima koji se tiču relaizacije posla su veoma mogući pod ovom aspekturom. Mnogi će doću u sukob sa prijateljem.

Rak
Ne protivrečite nadređenima. Pojedini Rakovi mogu konačno da se odluče da krenu u sopstveni biznis.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 66

Lav
Dosadašnji planovi padaju u vodu, specijalno dugoročni. Moguće je veliko mentalno iscrpljivanje.

Devica
Partner menja ponašanje, postaje napet i dramatičan. Mogući su problemi zbog naglo izazvanih strahova i nesigurnosti.

Vaga
Vagama sledi neki dramatičan proboj na polju partnerstva. Neka svađa ili ishitrena reakcija može da promeni tok veze ili braka.

Škorpija
Postoje dva scenarija za Škorpije pod ovim aspektom. Prvi u kom dobijaju više slobode na poslu i to zbog nečije nagle odluke ili nesmotrene reakcije. Druga mogućnost je da budu žrtve nečije samovolje i besa.

Strelac
Aspektira se odigrava u kući zabave i veza, pa tako su sve šanse da donese neku jaku i strastvenu aferu ili prekid. Ništa od ovog neće proći mirno i bez borbe.

Jarac
Moguće su svađe u domu i sa jednim članom porodice koji snažno želi da nametne svoj stav i neko rešenje. Ovaj aspekt može doneti konačni prekid u odnosima unutar porodice.

Vodolija
Naglo izgovorene reči nisu nešto što karakteriše Vodolije, ali ipak ovaj aspket može da navede na psovanje i svađu sa bliskom okolinom, specijalno putem telefona ili prepiske. Izvesna je nervna napetost i problem u saobraćaju.

Ribe
Zasvrbeće vas novčanik. Nagle kupovine i troškovi mogu da vas dovedu u besparicu. Pripazite dobro šta radite.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.