Ako ovim horoskopskim znacima ispričate tajnu pretvoriće se u TRAČ!

Pazite šta im pričate.

Lav
Brbljivac i hvalisavac. Svaku informaciju koju čuje ili mu se neko poveri rado će iskoristiti za samopromociju. Česta rečenica je „Znam ja njega, on je meni…“ na koju se nastavlja informacija koja ne bi trebalo da izleti iz usta. Nema drugog razloga za prenošenje povreljivih informacija sem ove, da se pohvale. Ako je neki trač u pitanju mora da bude veliki, ali se ipak priča završava i vrti oko njih .

Pogledaj i ove vesti...
1 od 101

Blizanci
Ne prenosi informacije jer želi, nego je to oružje kojim tera nesvesno sagovornika da ga sluša. Očajnički želi da se dopadne svima pa onda priča i šta bi trebalo i šta ne. Sv eće biti nabacano na gomilu, nešto će i dodati, nikako ulepšati i onda će tamo negde priča stići u izmenjenom obliku sa dosta netačnih činjenica. Dok dođe vreme da shvate da je trebalo da ćute već biva kasno.

Škorpija
Niko ne može da priča koliko Škorpija. A ono što nekada ne shvataju je da postoji nešto i što se ne govori. Oni ne prenose informacije jer su zli, nego zato što misle da svi vide i čuju isto, tj ono što se skriva. Poznato je da od njih ne može ništa da se sakrije, ali isto tako ih je teško i zaustaviti u priči.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.