LAVOVI moraju da menjaju neke navike, a RIBE imaju pad samopuzdanja

Dnevni horoskop za 08.02. 2019.

Ovan
Želite da uradite nešto za sebe pa pravite radikalan potez. Pitanje koje stoji u vazduhu unutar porodičnog doma dolazi do usijanja.

Bik
Na klackalici ste zbog nekih bitnih odluka. Morate da odlučite da li ćete da iskoračite napred zbog sebe ili ćete da pravite ustupke drugima.

Blizanci
Dolazite u sukob na poslu ili među prijateljima. Ovo će vas naterati da ostanete pri svojim  principima, ali ne bez posledica.

Rak
Raste vam ambicija i na poslu i u vezi sa partnerom. Želite da preuzmete sve u svoje ruke, što će zahtevati neke ozbiljnije poteze.

Lav
Mnogo je bitno da promenite dnevne rutine jer će vam to doneti jačanje samopuzdanja i zdravstvenog stanja. Ne budite tvrdoglavi.

Devica
Što više partner traži to se vi više povlačite, specijalno u razgovoru o emocijama. Imate nekog problematičnog klijenta na poslu koji će biti tu još neko vreme.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 68

Vaga
Partner će vas pogurati da napravite neke nove planove. Možda vam ovo neće biti prijatno, ali će svakako biti dobro po vas.

Škorpija
Potrebno da je odstupite od nekih striktnih pravila kojima robujete svaki dan. Morate da verujete sopstvenoj intuiciji.

Strelac
Morate da stvorite jasnu sliku o tome šta želite i sa kime želite to da ostvarite. Sumnjate previše u druge, ali i u sebe.

Jarac
Dozvolite da budete ranjivi i da to pokažete svima. Bavite se sopstvenim napretkom, a druge ostavite da sami odlučuju.

Vodolija
Nećete moći dugo da ćutite, pa počnite da govorite sve što vam smeta i što vas nervira. Ovo bi mogli da praktikujete stalno, ne samo danas.

Ribe
Malo ste nesigurni pa želite to da nadoknadite brzim rešenjima. Ne pretvarajte se u žrtvu.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.