OVNOVI će želeti malo više da se opuste, a JARČEVI su raspoloženi za romantiku

Ljubavni vikend horoskop za 09. i 10.02. 2019.

Ovan
Teška nedelja je iz vas, a to ste rešili da „proslavite“ nekim opuštanjem uz alkohol. Ne budite sebični, podelite sa nekim bliskim muku, ali i piće.

Bik
Ukoliko pozitivno reagujete na sugestije partnera biće ovo vikend pun seksa. Ako ste singl, prihvatite taj poziv za druženje, potrebno vam je otpuštanje.

Blizanci
Veoma uzbudljiva dva dana su pred vama, bilo da ste singl ili u vezi. Prepustite se uživanju i ne brinite ni o čemu.

Rak
Dobićete iznenadni poziv i to od nekoga na kog ste skroz zaboravili. Ako ste u vezi, napravite neki izlet za vas dvoje i prepustite se romantici.

Lav
Bićete poneseni nekom dobro atmosferom. Ako ste singl poslušajte neku drugaricu u vezi sa nekim dejtom, a ako ste zauzeti priredite romantični vikend sebi i partneru/ki.

Devica
Niste raspoloženi za ludovanje i izlaske, pa ostanite onda kod kuće ili vreme porovedite sa nekim bliskim ili partnerom. Ukoliko ste solo ne šaljite pogrešne signale, već budite iskreniji i u skladu sa svojim željama.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 6

Vaga
Pred vama je pomalo tenzičan ljubavni vikend. Ako ste zauzeti očekujte neke trzavice sa partnerom, a ukoliko ste singl smeška vam se se neka avantura koja će vas prodrmati baš.

Škorpija
Presetljivost će vas malo omesti u pravim kontaktima, ali bez obzira, čeka vas strstven vikend ako mu se prepustite. Ako ste u vezi, očekujte od partnera navalu strasti.

Strelac
Partner je spreman za zabavu i želi da učestvujete u tome. Ako ste singl, očekujte poziv od nekoga ko kao želi da budete prijatelji, a zapravo ima tu nešto i više od prijateljstva.

Jarac
Bićete inspirisani za romantiku i seks. Ne libite se da provedete ceo vikend u svemu tome, specijalno ako nemate neke druge obaveze.

Vodolija
Iznenadite partnera na neki nov način i probudite tu uspavanu strast među vama. Ako ste singl izađite negde jer vas čeka zanimljiv i lud provod.

Ribe
Pošto širite oko sebe energiju koja sve privlači, pa privlači mnoge, izaberite intuitivno osobu koja vam odgovara. Ako ste u vezi promenite nešto ili uradite nešto zajedno po prvi put.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.