MERKUR U RIBAMA -spremite se za nalet kreativnosti, ljubavnih maštarija i konfuznih poruka

Biće u ovom znaku do 17. aprila, a čeka nas i retro hod.

Merkur je juče promenio znak, pa je iz Vodolije prešao u znak Ribe. Tu će boraviti dugo jer nas očekuje i njegov retro hod koji počinje petog marta.
Dok bude u Ribama dobićemo mogućnost da se prepsutimo mašti, da budemo kreativni, ali nikako od akcije. Merkur u ribama vlada konfuzijom i lošim izražavanjem, pa ako je potrebno da obavite nešto bitno, odložite to za april, ako je to moguće.

Bićemo pod jakim uticajem znaka Ribe pa će biti produktivna svaka psihoterapija, svaki upliv u podsvesno, a specijalno će biti povoljno za pisanje, dizajn i komponovanje.

Pod ovim tranzitom će biti pojačana intuicija, ali nećemo biti sposobni baš da se najbolje izrazimo i prenesemo svoje osećaje i slutnje.

Kako bismo izbegli negativne osobine ov eplanetarne pozicije potrebno je da održavamo discipinu i rutinu na visokom novou svakoga dana.

Ovan
Polje sna i podsvesti će bit aktivno. Imaćete intuitivne sne i veoam dobre uvide u svoje blokade.

Bik
Možda vas ponese neki razgovor sa prijateljem pa se stvarno otisnete u kreativne vode. Ovo će biti povoljan period za maštarenje u dvoje , ali ne i za finansijske rizične poteze.

Blizanci
Najveći problem ovog tranzita je što ćete biti željni romantike, ali ćete biti ujedno i neshvaćeni. Poslovi će kasniti, a neka obećanja neće biti ispoštovana.

Rak
Ukoliko imate neki projekat u vidu koji zahteva psianj ei neka kreativna rešenja, onad aće ovo biti plodan period za vas. Sva preokeanska komunikacija i poslovni kontakti će biti podržani ovom aspekturom.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 106

Lav
Ukoliko ste dužni nekome novac ili imate neki partnerski odnos gde se novac deli, očekujte probleme i zavrzlame. U suprotnom bićete raspoloženi za romatične maštarije sa partnerom.

Devica
Ulazite u period potpune posvećenosti partneru. Opustite se skroz i ne trudite se da odredite konačnost odnosa niti  da pravite neke preterano velike planove.

Vaga
Okrenućete se poslu i kreativnosti. Pronaći ćete inspiraciju za ono što vam je dugo bilo blokirano.

Škorpija
Lep period za ljubav i uživanje upravo počinje. Imaćete dosta mogućnosti i šansi, specijalno ako niste u vezi.

Strelac
Vodiće se neki razgovori unutar doma i porodice koji vam neće biti najjasniji. Partner će uporno želeti nemoguće.

Jarac
Period pojačane potrebe za druenjem i komunikacijom počinje danas. Ukoliko pišete ili crtate ovo će biti jako plodan period.

Vodolija
Biće dosta zanimljivih situacija na polju vašeg samopouzdanja. Ne samo da ćete biti izazvani maksimalno već ćete morati i da održite realnu sliku o sebi i drugima.

Ribe
Ulazite u veoma povoljan perido za prepuštanje u vezi ili braku. Pazite samo da ne odete u zemlju mašte i nerealnih očekivanja jer ste skloni tome.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.