LAVOVIMA će se isplatiti uloženi trud, a STRELČEVI će morati malo više da rade

Dnevni horoskop za 12.02.2019.

Ovan
Postoji mogućnost da se na poslu poveča vaša odgovornost. Zahtevi koje ćete dobiti će biti ujedno i dobri i loši.

Bik
Trenutno ste pod uplivom jakih realnih okolnosti. Postajete svesni svojih i tuđih potreba što vam omogućava bolje međuljudske odnose.

Blizanci
Biće vam jasno koliko ste duboko u odnosu u kom ste. Ne plašite se već budite otvoreni prema partneru.

Rak
Ukoliko prekidate neki odnos obavezno recite sve što želite, bez ustezanja. A ukoliko započinjete nešto novo budite direktni i iskreni.

Lav
Koliko god da vam je teško  ovaj trud će vam se isplatiti. Budite uporni u poslu koji trenutno radite, bez obzira na prepreke.

Devica
Trenutno je bitno da sebe shvatiti i prihvatite kao veoma ozbiljnu osobu. Mnogi vas ne razumeju jer se ponašate kao dete.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 68

Vaga
Trenutno se lomite između prekida i nastavka, specijalno u prijateljskim odnosima. Mnogi koji su u vezama imaju imaju pomešana osećanja.

Škorpija
Moraćete malo da se strpite kako biste dobili ono što želite.  Ovaj test strpljenja je dobar za vas, jer skoro i da ga nemate.

Strelac
Možda ćete morati da radite malo više nego što ste planirali jer su okolnosti poprilično nategnute. Partner ili simpatija ima čudno ponašanje.

Jarac
Preispitujete svoje samopuzdanje i ponašanje. Odredite prioritete i oslonite se na iskustvo, u bilo kom polju života.

Vodolija
Imate osećaj da se stalno branite i niste sigurni do koje granice to mora da ide. Zaustavite osećaj krivice jer niste ni kriv, a ni dužni objašnjenja.

Ribe
Što pre se budete posvetili onim neprijatnostima od kojih bežite to e vam biti lakše. Dobijate od partnera ili simpatije romantične poruke.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.