Tokom vikenda ŠKORPIJE zahtevaju više, a VODOLIJE će raditi samo ono što žele

Vikend horoskop od 22. do 24.02.2019.

Ovan
Bićete skloni velikim idejama i obećanjima. Preispitajte svoje vreme i resurse pre nego što bilo šta obećate. Ne dozvolite da strah utiče na ljubavne odnose.

Bik
Bićete vođeni neverovatnim optimizmom koji će vas pogurati da pravite velike planove sa partnerom ili simpatijom. Vodite računa da ne potrošite tokom vikenda više nego nego što ste u mogućnosti.

Blizanci
Šta god da radite iliplanirate tokom vikenda potrudite se da bude u realnim granicama. Neke situacije u vezi sa ljubavnim odnosima mogu da vas povuku da obećavate i više nego što bi trebalo.

Rak
Bićete ubeđeni da donosite prave odluke i da ispravno mislite. Ipak, pre nego donesete poslednji sud, razmislite kako će to uticati na budućnost.

Lav
Očekuje vas ogroman nalet energije koja će vam podići samopuzdanje. Iskoritsite to da se zbližite sa onima od kojih ste se udaljili.

Devica
Balansiraćete između onoga što želite i onoga što možete u realnosti. Pripazite samo da ljubavni odnos ne trpi, a posao može da sačeka.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 8

Vaga
Imate dobre namere, ali vam fali vera u pozitivne ishode. Razmotrite čega ste spremni da se odreknete kako biste došli do onoga što želite, specijalno u ljubavni odnosima.

Škorpija
Javiće vam se želja da tražite ili možda čak i zahtevate od partnera mnogo više od ovog sada što imate u odnosu. Nemojte da se upuštate u rizične akcije.

Strelac
Skrivene želje će sada izbiti na površinu. Neodlučnost i nesigurnost su mogući samo ako ne znate tačno šta želite.

Jarac
Poboljšava se finansijska situacija, a samim time i vaše raspoloženje. Tokom vikenda je ključno da komunicirate iz srca, a ne iz glave.

Vodolija
Sve upućuje na to da vam je lako da planirate i radite ono što vam je volja. Jedina opasnost preti ukoliko budete olako shvatli neke prepreke i probleme, sve odmah rešavajte.

Ribe
U fokusu vam je posao i planovi o zaradi. Skloni ste preterivanju u maštarijama, pa bi bilo dobro da povučete crtu dok se neke stvari ne realizuju.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.