OVNOVI bi trebalo da se oslone na intuiciju, a za LAVOVE je ovo idealno vreme za opuštanje

Ljubavni vikend horoskop za 02. i 03. 03. 2019.

Ovan
Ne preterujte sa analizom svake izgovorene reči, samo se oslonite na intuiciju. Prihvatite sve kako i jeste i ako vam se to ne dopada, nastavite dalje.

Bik
Malo vam je lakše po pitanju veze u kojoj ste, a ako ste singl onda su vrlo izvesne neke nove priče. Neki će pogrešno protumačiti nečije udvaranje kao prijateljstvo.

Blizanci
Ukoliko ne znate tačno šta želite, onda je najbolje da se osamite i odložite bilo koju aktivnost jer zbunjujete  druge svojim ponašanjem. Malo ste rasejaniji nego inače, pa lako zaboravljate.

Rak
Ne planirajte ništa veliko i preterano. Opustite se i ne provocirajte porukama druge, jer ste nervozni više nego inače.

Lav
Vikend je idealan potpuno prepuštanje uživanju i odmoru bez opterećenja. Ukoliko izlazite negde pazite da ne rpeterate sa alkoholom.

Devica
Ukoliko ste završili sa temom kontrole partnera ili praćenja simpatije po društvenim mrežama onda možete ovaj vikend da posvetite otvaranju po pitanju emocija. Pokažite ih i ne brinite.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 6

Vaga
Neko vam je baš zapao za oko i rešeni ste da „opipate“ teren. Pazite se iluzija, bez obzira da li ste zauzeti ili ne.

Škorpija
Preosetljivost vam ruši samopuzdanje, a partner ima zahteve u vezi sa vašim odnosom. Slobodni dobijaju šansu da sagledaju sve odnose iz pravog ugla.

Strelac
Niste nešto raspoloženi niti zainteresovani za komplikovane odnose, a takvi vam se upravo nameću. Želite jednostavnost, pa to i  tražite od druge strane.

Jarac
Sigurnost vam je veoma bitna, na svim poljima. Tokom ovog vikenda polako uspostavljate čvršće temelje u ljubavi, a ako ste singl morate da promenite pristup.

Vodolija
Pozitivno ste raspoloženi pa vam nije teško da se nosite i sa nekim preprekama. Plenite šarmom i dobijate sve što želite.

Ribe
Želite malo više dinamike u odnosu, a ako ste solo flertujete sa svima. Oni koji imaju tajne veze, neka dobro iskoriste ovaj vikend, uskoro će biti otkriveni.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.