VENERA U VODOLIJI će drugačije uticati na sve- VAGAMA donosi ljubav, a RAKOVIMA otvoreniji pristup seksu

Neki će raskidati, a neki će se naglo zaljubiti.

Venera je ušla u Vodoliju, situacije na polju ljubavi će se značajno promeniti. Neki će raskidati, a neki će se naglo zaljubiti.

O potencijalnim dešavanjima pod ovim tranzitom možete čitati OVDE.

Ovan
Neka nova osoba, sa kojom ćete se prvo sprijateljiti, može postati nešto više od prijatelja. Zauzeti bi trebalo da se vrate svom društvenom životu, što automataski poboljšati odnose sa partnerom. Izvesni su raskidi i nagla razdvajanja, takođe.

Bik
Ne odlučujujte šta ćete sa trenutnim emotivnim odnosom na osnovu impulsivnih nagona. Želite neko definisanje status, ali da sve ide u vašu korist. Slobodnima može da se desi ljubav na poslu.

Blizanci
Nova poznanstva na putu, veza na daljinu, otvoreniji pristup u ljubavi- sve su ovo mogućnsti koje se otvaraju sledećih dvadeset dana. Slobodni mogu da imaju celokupan paket svih ovih promena, dok zauzeti ulaze neku platonsku fazu u kojoj moraju da planiraju i budu otvoreni za sve.

Rak
Venera u Vodoliji Rakove pokreće da razgovaraju o osećanjima i potrebama u nekom mirnijem tonu. Bez uspona i padova i sa dostojanstvom. Zauzeti će morati da budu otvoreniji po pitanju seksa i želja, a slobodni mogu da očekuju afere.

Lav
Pažnja se preusmerava na veze i brakove. Nema uslova i barijera pod ovom Venerom, ali svakako da je moguć dogovor i opuštena komunikacaija. Zauzeti će pokušati da spasu odnos pod teškim uslovima i neka glavna tema bude prijateljstvo. Slobodne očekuje niz novih poznatastava od kojih bar jedno može da bude privlčano.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 2

Devica
Dolazi se do tačke akda na vezi ili braku morate da radite svaki dan. Istovrremno vam je potrebna sloboda, ali i bliskost, što i jesu karakteristike Venere u Vodoliji. Zauzeti će želeti da se partner brine o njima i pazi na njih, dok će slobodni sresti nekog zanimljivog na nekom okupljanju kod rođaka.

Vaga
Period zabave i uživanje upravo počinje. Neki će se ludo zaljubiti, a neki će  oživeti  neka osećanja koja su zapustili. Zauzete očekuje dosta zabave i lepih momenata sa partnerima. Sloboni će se zasigurno zaljubiti i to potpuno neočekivano.

Škorpija
Sve se vrti oko početaka i završetaka. Neki će započeti nešto vrlo intimno, ali skriveno od očiju javnosti, neki će prekinuti odnos uz rečenicu „možemo da budemo prijatelji“. Slobodni i zauzeti će biti prodrmani ovim aspektom jer će morati da se odreknu opsesije ako žele uspeh u ljubavi.

Strelac
Nova poznanstva, nove prilike. Zauzete očekuje vraćanje društvenom angažovanju, dok slobodni pronalaze simpatiju među prijateljima ili nečijim rođacima. Ovaj period će biti odličan za sve Strelčeve jer ima prijaju sva obeležja Venere u Vodoliji-sloboda, nesputanost i originalnost.

Jarac
Ono što je sigurno je to d avam se vraća samopuzdanje. Zauzete čekaju malo opuštenije situacije, partner bi možda mogao da ima neobične seskualne želje. Slobodni bi trebalo da izlaze više i krenu pa najuvrnutijim mestima. Iznenadno putovanje ili neki dogovor bi mogao značajno da promeni situaciju na ljubavnom polju.

Vodolija
Venera u vašem znaku daje veliku energiju. Prolepšaćete se, bićete pozitivniji i privlačćete mnoge. Zauzetima će se veza ili brak dovesti u red, dok će se slobodni gotovo sigurno zaljubiti. Takođe ova pozicija donosi porast samopuzdanja i sigurnosti ali na vodolijski način.

Ribe
Ovo će biti idealna prilika da ispitate svoje i tuđe granice. Mnoge Ribe će biti na iskušenju, neki će biti na korak ka tajnoj vezi, a drugi će se povući iz emotivnih odnosa pravdajući to „trenutnom fazom“. Zauzete očekuje klackalica- neki će odnos videti kao neprijatelja, dok će drugi pokušati da reše sve seksom. Slobodni svakako mogu da računaju na bogat seksualni život i „prijateljstvo sa povlasticama“.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.