RETRO MERKUR U RIBAMA mnogima donosi neprijatnosti, a specijalno ovim horoskopskim znacima

Do kraja marta će specijalno biti pogođeni ovim tranzitom.

Blizanci
Blizancima će teško pasti ovaj tranzit. Retro Merkur će im snažno aspektvati kuću posla i statusa, pa će doći do nekih pomeranja, odlaganja, lažnih obećanja i nesporazuma. Izraženo je „loše predosećanje“ koje će ličiti na neke lažne alarme. Potrebno je pristupiti svemu bez impulsivnosti i preispitati svoje stavove i poverenje.
Biće burno u odnosima sa kolegama, a potencijalno može doći do obračuna u kojima će dominirati teške reči. Do kraja marta je potrebno da se ne donosi konačni sud ni o čemu, dok se situacija ne primiri.

Detaljnije o retro Merkuru u Ribama pročitajte OVDE.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 8

Devica
Vladar analitične Device, Merkur, je trenutno u veoma lošem položaju. Takođe, snažno utiče na partnerske odnose što može doneti dosta svađa, nerazumevanja, ali i izbegavanja suočavanja sa pravim problemom.
Mnogi pripadnici znaka će ignorisati problem i pribegavati povlačenju. Oni koji su tek započeli odnos će se ludo zaljubiti, ali i prevideti neke mane suprotne strane. Kada Merkur konačno uđe u znak Ovna (sredina aprila) će doći do „otvaranja očiju“.
Preporučljivo je u ovom periodu ne donositi zaključke o odnosu i ne preispitivati zaljubljenost. Ono što je sigurno, analitičnost sada neće pomoći.

Strelac
Vladar partnerskih odnosa, Merkur, sada mrsi konce. Zahteva se povratak na koren problema u samim odnosima, a on se nalazi unutar porodice. Mnogi Strelčevi će sada biti suočeni sa jednim od roditelja koji se ponaša ili ima neke osobina sadašnjeg partnera. Mnoge istine će isplivati tek nakon završetka retro hoda, krajem marta.
Može doći do naglog približavanja ili udaljavanja zbog zabluda i neiskrenih reakcija.
U toku meseca bi se trebalo oslanjati isključivo na zdravu logiku i samopuzdanje, sve ostalo će bit neučinkovito.

Detaljnije o retro Merkuru u Ribama pročitajte OVDE.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.