Tokom vikenda LAVOVI će imati problem u komunikaciji, dok će VODOLIJE zauzeti čvrst stav

Vikend horoskop za 08., 09. i 10. 03. 2019.

Ovan
Niste sigurni da li je dobro to udaljavanje od prethodnih ciljeva, ali vam se zasigurno javlja želja za promenom. Partnerski odnosi su u krizi jer nemate dovoljno prostora za sebe.

Bik
Osećate se prazno i nervozno. Bez obzira što vas ovakvo stanje drži, vi optužujte blisku okolinu kao glavne krivce za to.

Blizanci
Jedan omanji haos protekle nedelje vam je poremetio planovi zbog toga ste nezadovoljni. Pokušavate da uradite tri stvari odjednom, pritiskate sebe, a zanemarujete partnera.

Rak
Ili ste ushićeni ili nezadovoljni, pa se ta stanja smenjuju. Mogući su iznanenadni preokreti na poslovnom planu.

Lav
Moraćete više da zalegnete zbog posla, ali ne brinite, kraj se nazire. Konfuzija u komunikaciji stvara napetost u odnosima.

Devica
Vi ste trenutno okupirani ljubavnim temama, pa vas drugo nešto ni ne zanima. Okupirani ste svim sitnicama koje vaš ljubavni život može da učini komplikovanim.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 6

Vaga
Umarate sebe pretranim razmišljanjem koje ne vodi trenutno nikuda. Pokšajte da se koncentrišete na sadašnjost i ono što možete da učinite.

Škorpija
Nervira vas nemogućnost da isplanirate bilo šta, pa sve nekako prepuštate slučaju. Umorni ste od svakodnevnih problema pa se okrećete isključivo uživanju i umirivanju.

Strelac
Očajavate zbog malo mogućnosti, a najveći problem vam je to što ne verujte u sebe. Preterujete u ljutnji koju pokazujete isključivo pred partnerom.

Jarac
Mnogo posla vam zadaju brige, a za sebe ostavljate nedovoljno vremena. Muče vas neka zdravstvena pitanja koja su posledica iscrpljivanja.

Vodolija
Zauzimate poziciju autoriteta bez obzira što vam se to ne dopada. Očekujete od sebe previše, potreban vam je ozbiljniji odmor.

Ribe
Teško vam je da udubite u bilo šta jer ste iscrpljeni. Provedite neko vreme sa partnerom vam kuće ili u društvu bliskih prijatelja koje volite.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.