DEVICE moraju da odmore od kontrolisanja tuđih života, dok JARČEVI žele da ulože novac

Ovan
Ono što najviše krijete će postati jasnije i vidljivije. Ukoliko ne želite da svi saznaju vašu tajnu, povucite se i ne komentarišite ništa.

Bik
Postoji mogućnost da danas konačno završite priču u vezi sa porodicom i domom koja vas je dugo mučila. Neko će vas zamoliti za uslugu.

Blizanci
Vreme je da se pozabavite zdravljem, poslom i novcem. Da, u isto vreme, jer je sve povezano, specijalno uticaj brige zbog posla i novca.

Rak
Jezik vam ide brže od pameti pa postiji mogućnost da ispričate nešto što ne bi trebalo. Preokreti u planovima i rasporedu su danas u prvom planu.

Lav
Spremni ste da poduzmete neke rizične korake koji će iznenaditi mnoge. Postoji šansa za neki posao sa strancima.

Devica
Odmorite od „nadgledanja“ i „brige“ nad svima. Imate trenutno preča posla, a to je da se pozabavite sopstvenim unutrašnjim potrebama.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 59

Vaga
Postarajte se da se dobro odmorite i spremite za sledeću nedelju. Danas napravite neke pripreme na poslu i osigurajte se da nema grešaka.

Škorpija
Odlučite se šta želite, ljubav i mir ili svađu uz rat koji nema kraja. Budite iskreni prema sebi i partneru.

Strelac
Moći ćete da povratite kontrolu nad poslom i svakodnevnim obavezama počevši od danas. Ne nabijajte mnogo tempo, nema potrebe za tim.

Jarac
Ako razmišljate gde da uložite neki novac najbolje bi bilo da to bude u svoj lični razvoj. Neki kratak kurs nekih veština ili jezika bi vam sada baš prijala.

Vodolija
Sve i da pokušate da sačuvate svoju prisebnost, neće vam baš uspeti. Pomirite se sa svima sa kojima ste u svađi.

Ribe
Danas su vam očekivanja velika i nerealna , a želite da postignete što više. Sačuvajte energiju za partnera, potrebni ste mu.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.