Da li znate koje su EROGENE ZONE svakog horoskopskog znaka?

Svaki znak ima neku srivenu tačku ili deo tela koji kada se stimuliše daje ulaznicu za skriveni svet seksa i uživanja.

Ovan
Glava, lice i kosa
Ovan nikad neće reći ne masaži glave i blagim dodirima po kosi i licu. Ne samo da će ih to umiriti već će se seksualno uzbuđenje pojačati. Takođe, seksualno uzbuđenje raste ukoliko ih nežno prolazite prstima kroz kosu.

Bik
Vrat
Skrivena erogena zona svakog bika je donji deo vrata. Senzualnim pokretima prstiju po ovoj regiji Biku stvara momenat totalnog opuštanja i aktivira seksualnu želju. Poljupci su obavezni takođe.

Blizanci
Ruke i šake
Kod Blizanaca vatru pali lagani dodiri po šakama i svim delovima ruku. Masiranje zadnjeg dela ruke može ozbiljno da se pojača uzbuđenje. Samo držanje za prste takođe može da pojača seksualnu želju.

Rak
Grudi i gornji deo stomaka
Rakovi su poprilično osetljivi na dodire po grudima i regiji ispod njih. Vole poljupce, masiranja i meke ugrize u ovoj regiji. Stimulacija bradavica je obavezan trik koji možete da iskoristite kako bi opustili ovaj znak.

Lav
Leđa i ramena
Najslabiji i najopušteniji su kada ih dodirujete po leđima. Masaža ili blagi pokreti po ovoj regiji lava do te mere opušta da se predaje lakše nego inače. Blagi pokreti u promeljivom ritmu po samom stubu kičme izazivaju lagano prepuštanje.


Devica
Stomak i struk
Skrivena erogena zona svake Device je tačno sredina stomaka. Drži te ih lagano za struk i ljubite regiju oko pupka i videćete kako se prepuštaju. Takođe poljupci na vrhovima struka, sa strane, izaziva neverovatnu erupciju.

Vaga
Donji deo leđa
Nežna masaža donjeg dela leđa i svi blagi dodiri u ovoj regiji pale Vagu do te mere da se prepušta volji svog libida. Bez naglih pokreta i bez ogrebotina i jačine dodira, inače nema ništa od prepuštanja.

Škorpija
Genitalna regija
Nisu potrebna dodatna objašnjenja, zar ne? Jedan dodir na pravom mestu menja sve.

Strelac
Noge i kukovi
Lagani dodiri i nežni poljupci po ovoj regiji vode Strelca u predigru i opuštanje.Ukoliko želite njihovo prepuštanje samo stavite ruku na butine, držite ruke unutar njihovih bedara i gledajte kako im kolena klecaju.

Jarac
Noge i kolena
Često zanemarena oblast koju niko skoro da ne konstatuje tokom predigre je za Jarca vrela tačka. Dodirujte ih pokretima gore-dole, specijalno sa unutrašnje strane kolena i videćete kako se lako uzbude.

Vodolija
Mišići i zglobovi
Neočekivana mesta kao što su mišići i zglobovi i nežni poljupci na ovim mestima Vodoliju vode u svet ekstaze. Svaka stimulacija blagog tipa ove regije opušta i predstavlja pravi potez u predigri.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 53


Ribe
Stopala
Šta vam padne na pamet u vezi sa stopalom jedne Ribe učinite to i nećete pogrešiti. Masaža stopala je prava bomba za njih. Igrajte se prstima, masirajte samo dno stopala i videćete kako se ovaj znak lagano opušta.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.