Narednih dana LJUBAVNI ODNOSI će biti pod snažnim uticajem kvadrata VENERE I MARSA

Već nekoliko dana Venera i Mars ulaze u napet aspekt na nebu.

Već nekoliko dana Venera i Mars ulaze u napet aspekt na nebu. Konačni „sudar ove dve planete odigraće se između 19. i 20. marta kada će doći do kulminacije.

Venera je trenutno u Vodoliji i kako vlada odnosima i brakovima, ona će vući na stranu slobode ili oslobođenja. Pošto je u ovom slučaju posmatramo kao simbol devojke, žene će u ovom „sukobu“ biti te koje teže oslobođenju. Više će ih interesovati budućnost i planovi, kao i promene u odnosima.
Potreba Venere u Vodoliji je da bude potpuno slobodna i da se vraća kada to poželi.

O Veneri u Vodoliji više čitajte OVDE.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 23

S druge strane, imamo Marsa u Biku koji je usporeniji, željan samo uživanja i stabilnosti. Mars je muškarac, ratnik koji je na pogrešan način bori za ljubav, pa će u Biku pokazati lošije osobine ove pozicije. On je željan strasti i prepuštanja u nekom sigurnom prostoru.

O Marsu u Biku više čitajte OVDE.

Kako to izgleda u vezama? 
Pojačava se bes i nezadovoljstvo, svako vuče na svoju stranu i ne odstupa. Ona želi dinamiku i svoju slobodu, a on je ljubomoran i nesiguran. On se povlači jer ne ume da odreaguje u skladu sa situacijom. Dolazi do pucanja, oboje misle da je kraj i da nema dalje.

Da li će biti definitivno kraj?
Suštinski ovo zavisi od natalne karte oba partnera, ali pošto Venera uskoro menja znak i ide u Ribe gde se potpuno prepušta ljubavi možemo reći da ipak postoji druga šansa za pomirenje.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.