MARS U BLIZANCIMA je brbljivac koji će vam slati po deset poruka u minuti dok juri kolima kroz crveno!

U Blizancima će boraviti do 15. maja.

Mars u Blizancima je sve samo ne tih i ćutljiv.
Za razliku od Bika u kom je boravio prethodnih dana, ulaskom u Blizance započinje neprestanu komunikaciju, nestalnost i promenljivost.
Njegova potreba je da se kreće, da vidi što više i da se odlično provede. neretko voli muziko, gitaru specijalno. Brzo vozi, najveći je skupljač saobraćajnih kazni, a ni svađe mu nisu nepoznate.

MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2019. GODINE

Tokom njegovog hoda kroz ovaj znak možemo da očekujemo dosta promenljivih okolnosti. Muškarci će se baviti ubeđivanjem, dok će žene ovo sve pratiti sa određenom dozom nepoverenja.
Biće potrebno da se fokusirano na dve ili više strana, sve će sve svoditi na komunikaciju i rizik. Uzbuđenja neće zafaliti pa će dani delovali kao jedan krug na ringišpilu.

Ovan
Najbitnije je da ispričate sve što želite, bez ustezanja. Nijedan napredak se neće odigrati bez razgovora.

Bik
Ukoliko se osećate nezadovoljno, verovatno je to zato što radite na nečemu što vam se ne dopada. Pripazite na novac, čekaju vas neki veći troškovi.

Blizanci
Vama će se podići energija, bićete nezaustavljivi. Povećava se libido, snaga i želja za višestrukim akcijama. Pripazite se povreda u žurbi.

Rak
Dosta toga će se prebrzo odigravat, specijlano u partnerskim odnosima. Moguća su duža putovanja.

Lav
Ubrzaćete se na polju planova. Moguće su svađe sa prijateljima, ali i agresivniji pristup vezama.

Devica
Posao vam oduzima svu energiju, pa nećete moći bolje da se posvetite sotalim temam u životu. Ovo snažno moće da utiče na vezu ili brak.

Vaga
Svi potrebni detalji će biti konano vidljivi i konačno ćete moći da napravite neke nove planove. Pomoć koju očekujete od partnera dolazi u nekom izmeđenjemo i neočekivanom obliku.

Škorpija
Bićete suočeni sa nekim neprijatnim istinama. Hteli vi ili ne, moraćete da zaronite u dubine svih odnosa.

Strelac
Mars „napda“ vaše polje odnosa. Dakle, partner ili klijent će biti veoma napadni i zahtevaće brzinu, akciju i neke brze promene. Moguće su svađe zbog ideja i detalja u komunikaciji.

Jarac
Iscrpljivanja i zalagenje na poslu će ići ruku pod ruku. Dobro obratite pažnju na dokumenta koja pregledate u brzini, a ono što ste izgubili tokom retro Merkura, sada ćete pronaći.

Vodolija
Iznenađenja na polju zabave i površnih veza će biti pod uticajem Marsa. To znači da će sve biti u znaku seksa, nekoliko simpatija u isto vreme, ali i veće hrabrosti da istupite i kažete šta vam se dopada.

Ribe
Sukobi i nervoza unutar porodice će biti naglašena. Nećete moći da izdržite pod istim krovom, a moguće je iskaljivanje besa na partneru.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.