JARČEVI ne posustaju u svojoj sebičnosti, a BLIZANCI imaju poteškoća u komunikaciji

Ljubavni vikend horoskop za 06. i 07. 04. 2019.

Ovan
Nalet strasti vas može uvući iznenada u neku kraću vezu koja može biti vrlo intezivna. Od ovog kratkog i neočekivanog ljubavnog dešavanje ne možete očekivati puno sem da uživate u trenutku.

Bik
Vikend pred koji je pred vama će vas naterati da napustite svoju zatvorenost i konačno kažete šta želite od partnera. Solo Bikove očekuju zanimljiva dopisivanja, a i neka viđanja.

Blizanci
Koliko god bude teška komunikacija sa partnerom tokom subote, već u nedelju sve dolazi na svoje. Ne povlačite se i ne paničite. Singl pripadnici ovog znaka žele pažnju neke zauzete osobe.

Rak
Pazite se potencijalnog ulaska u neku tajnu strastvenu vezu koja ima korene u prošlosti. Tajna će biti otkrivena ubrzo i neće biti prijatno, specijalno ako ste zvanično zauzeti.

Lav
Vrlo je moguće da ćete imati malo neprijatniji razgovor sa partnerom koji lako može da vam donese neko raterećenje. Solo Lavovi razmišljaju o nekome iz prošlosti i planiraju novi kontakt.

Device
Očekuje vas vikend obeležen jakim nabojem, emotivnim i seksualnim. Od partnera očekujete da se „potčini“ i uradi sve što ste zamislili. Pazite se da ta igra ne donese neke nove probleme u vezi.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 12

Vaga
Taj prijateljski poziv neke osobe koja želi samo da popijete piće uopšte se ne odnosi samo na laku zabavu, postoji nešto dublje i vi to osećate. Opremite se strpljenjem i razumevanjem.

Škorpija
Puni ste energije i želite da izazovete drugu stranu na strastveni obračun i da rasčistite sve. Vaša potreba da se definišete status veze je toliko jaka, da terate partnera/partnerku na povlačenje.

Strelac
Želite iz korena da promenite svoj odnos prema emocijama pa olako padate pod uticaj nekih osoba iz prošlosti kako bi sebi dokazali da ste pobedili sebe i tu osobu. Zapravo vam je potrebno da prevaziđete strah od nedovoljnosti.

Jarac
Subota u sebi ima elemente drame i sebičluka kojeg ni vi ni partner ne možete da se otarasite. Bespotrebno se vraćate u prošlost koja vas guši.  Ako ste solo, ne propustite poziv na neko druženje od strane starog prijatelja.

Vodolija
Zauzeti su tranutno u stabilnim odnosima, specijalno tokom vikenda. Solo Vodolija žele da privuku nekog iskusnijeg i stabilnijeg, ali im to nikako ne ide od ruke jer su i sami nezreli.

Ribe
Solo Ribe su skoro pa zaljubljene do ušiju, ali to nikome ne žele da priznaju. Zauzeti pripadnici znaka zvocaju partneru, a istovremeno su prikrikveno ljubomorne.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.