Želite vezu sa OVNOM, a ne znate kako da ga zadržite? Dovoljno će vam biti ovih PET NAČINA!

Ovnovi su poznati po svojoj jakoj energiji i harizmi kojom lako osvajaju.

Ovnovi su poznati po svojoj jakoj energiji i harizmi kojom lako osvajaju. Ne postoji neka uspešna formula kako zadržati u odnosu bilo koji horoskopski znak, ali ovih nekoliko mogu da vam daju ideju kako Ovnovima da  zadržite pažnju.

1. Budite uvek puni samopouzdanja
Ovnovi vole osobe koje su sigurne u sebe. Nikada nemojte da vrtite priču o sopstvenom nezadovoljstvu izgledom ili nekom situaicjom, već pokažite inicijativu. Najviše vole kada osoba preko puta njih tačno zna šta hoće i želi.

2. Budite njihova osoba od poverenja
Njih bije glas da su nestalni, da beže od obaveza i pravila, ali to se dešava samo u situacijama gde se osećaju pritisnuto i sputano. Ovnovi vole slobodu, ali isto tako i osobu kojoj mogu uvek da se povere i koja ih neće kritikovati zbog njihovih potreba.

3. U seksu vole da eksperimentišu
Ukoliko ste ljubitelj jedne ili dve poze, odmah odustanite od veze sa Ovnom. Veliki su avanturisti i to prenose u spavaću sobu. Vole da istražuju i eksperimentišu i seks po šablonu im je odbojan.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 45

Četiri najveća fetišara među horoskopskim znakovima

4. Njihova erogena zona je mozak
Vole interesantne razgovore i ideje. Ukoliko ih neko motiviše na razmišljanje, vratiće se po još.

5. Sa njima je moguće samo ići unapred, nikako unazad
Vole da planiraju budućnost i da idu uvek koran napred. Nikada ih nećete čuti kako pričaju o prošlosti. Ukoliko ste spremni da planirate i da pratite brzinu jednog Ovna, ostaće uz vas.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.