RAKOVI žele neke korenite promene, a VAGE otkrivaju neke skrivene želje

Ljubavni vikend horoskop za 13. i 14.04.2019.

Ovan
Balansiraćete između onoga što želite i onoga što možete u realnosti. Pripazite samo da ljubavni odnos ne trpi, a posao može da sačeka. Slobodni su veoma omiljeni jednoj zauzetoj osobi.

Bik
Taj prijateljski poziv neke osobe koja želi samo da popijete piće uopšte se ne odsnosi samo na laku zabavu, postoji nešto dublje i vi to osećate. Opremite se strpljenjem i razumevanjem.

MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2019. GODINE

Blizanci
Imaćete priliku za svakakve doživljaje, od ljubavi do ljubomore i od prekida do kajanja. Kao i obično potreba za pažnjom prevazilazi sve granice racionalnosti ako ste vi u pitanju.

Rak
Želite iz korena da promenite svoj odnos prema emocijama pa olako padate pod uticaj nekih osoba iz prošlosti kako bi sebi dokazali da ste pobedili sebe i tu osobu. Zapravo vam je potrebno da prevaziđete strah od nedovoljnosti.

Lav
Sve upućuje na to da vam je lako da planirate i radite ono što vam je volja. Jedina opasnost preti ukoliko budete olako shvatili neke prepreke i probleme, sve odmah rešavajte.

Devica
Ukoliko osećate da niste u stanju da razrešite neki sukob koji se vuče danima onda ni nemojte. Dosta ste napeti i ne znate šta bi od sebe, a to stvara samo negativnosti kada su veze u pitanju.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 5

Vaga
Skrivene želje će sada izbiti na površinu. Neodlučnost i nesigurnost su mogući samo ako ne znate tačno šta želite. Tokom vikenda je ključno da komunicirate iz srca, a ne iz glave.

MARS u određenom horoskopskom znaku samo pojačava glavne osobine PODZNAKA U OVNU!

Škorpija
Neko od vas nešto zahteva i želi da to odmah prihvatite, a vi ne da ne želite to , nego vam ne pada na pamet. Uradite sve prema osećaju, ne koristite racio ova dva dana.

Strelac
Puni ste energije i želite da izazovete drugu stranu na strastveni obračun i da rasčistite sve. Vaša potreba da se definišete status veze je toliko jaka, da terate partnera/partnerku na povlačenje.

Jarac
Pošto ste u vašoj ličnoj priči surovi i pomalo zahtevni ne prezate ni od čega. Potrebno vam je da osetite tu strast koju ste imali sa partnerom/partnerkom i da
se opet osetite moćno. Moguće su i ljubomorne scene.

Vodolija
Niste raspoloženi za ludovanje i izlaske, pa ostanite onda kod kuće ili vreme porovedite sa nekim bliskim ili partnerom. Ukoliko ste solo ne šaljite pogrešne signale, već budite iskreniji i u skladu sa svojim željama.

Ribe
Očekuje vas ogroman nalet energije koja će vam podići samopuzdanje. Iskoristite to da se zbližite sa onima od kojih ste se udaljili. Ako ste singl izađite negde jer vas čeka zanimljiv i lud provod.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.