Ulazak MERKURA u znak OVNA izazvaće brze reakcije BLIZANACA I DEVICA, dok će VAGAMA doneti uzbuđenja!

Boraviće u Ovnu od 17.aprila pa sve do sedmog maja.

Iz uspavanih i neodlučnih Riba, Merkur prelazi u ratobronog Ovna i to u sredu, 17. aprila. U ovom znaku će boraviti do sedmog maja.

Bez intelektualne motivacije i inspiracije, Merkur u Ovnu ne funkcioniše. Brze i idealističke misli su glavan karakteristika ove pozicije. Dokle god bude u ovom znaku, Merkur će jasno i direktno izražavati svoje misli, ideje i želje.

VELIKI DETALJNI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.GODINU

Bićemo skloni impilsivnih reakcijama, nesmotrenim izjavama, prekskakanju sitnica i detalja. Sve što je bilo usporeno ili nemoguće ostvarivo prethodnih mesec dana, sada će dobiti „gorivo“ za ubrzanje i lakše ostvarivanje.

Ukoliko želimo da bolje iskoristimo prednosti Merkur au Ovnu onda bi trebalo u narednim danima preuzimati inicijativu, bez straha da će doći do loših ishoda.

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

Ljudi sa ovom natalnom pozicijom su skloni nemirima, mentalnim i fizičkim. Imaju brz način razmišljanja, a u svakoj situaciji vide priliku za neka nova iskustva.

Ovan
Konačno ćete moći da se oslobodite i date šansu svim svojim idejama koje su čekale pravi momenat. Sad je momenat da rešite neka zdravstvena pitanja.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 33

Bik
Ovo je vreme brzih rešenja, specijalno onih koja rešavaju vaše najveće strahove. Nemojte praviti neke rizične poteze po pitanju novca.

Blizanci
Konačno ćete se ubrzati i dobiti potrebnu energiju. Idite na direktnu realizaciju planova koji stoje još od februara.

Rak
Imaćete konačno jasniju sliku na poslu. Postoji mogućnost promene posla ili novih polsovnih zadataka koji mogu doneti uspeh.

Lav
Dolazite do konačnih ideja šta biste i kako biste organizovali posao, specijalno onaj koji je tek na samom početku. Pojačavaju se kontakti sa inostranstvom.

Devica
Biće mnogo više aktivnosti na polju seksa i dubljeg povezivanja, specijalno u novijim vezama. Energija će biti usmerena na davanje i pomoć.

Vaga
Vama će se Merkur šetati po polju partnerstva i klijenata, pa će uticati na obe teme. Brzo sklopljeni poslovi i dogovori sa partnerom mogu doneti veliki uspeh za kratko vreme.

Škorpija
Dinamična atmosfera na poslu će vam uliti sigurnost jer vam je potreban dokaz da se sve odvija kako bi trebalo. Mogući su sitni zdravstveni problemi.

Strelac
Partnerski odnosi ulaze u fazu ili-ili. Druga strana postaje nestrpljivija i spremnija da dobije ono što želi. Slobodne očekuje niz kratkih avantura.

Jarac
Okrenutost kući i porodici vas samo naglo udaljava od svih i želite samo da vas niko ne dira. Izolacijom ništa ne postižete i sebi smao nabijate bespotrebnu tenziju.

Vodolija
Pojačava se poslovna i lična komunikacija, kao da se budite iz dubokog sna. Finansijski problemi su iza vas.

Ribe
Moguće su velike oscilacije u novčaniku, dok vam samopuzdanje jača. Ovom kombinacijom možete napraviti nagle i nepromišljene poslovne dogovore.

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.