Najviše će ovi horoskopski znaci biti pogođeni PUNIM MESECOM U VAGI!

Lunacija se odigrava 19. aprila!

Ovan
Na ličnom nivou  moraćete da izaberete cilj i sredstvo, ali isto tako da se zapitate šta je to što vas čini srećnim i zadovoljnim. Brze i nagle odluke mogu biti pogubne, a od vas se zahteva prilagođavanje i kompromis.

Rak
Lunacija će svim Rakovima otvoriti pitanje ega i ponosa. Rešenje neće biti u naglosti i impulsivnosti, a neki će biti izazvani toliko da će krenuti da vređaju partnere ili neke bliske osobe. Potrebno je zadržati smirenost i racionalnost kako bi se došlo do sklada. Pojedini Rakovi bi mogli imati problema sa porodicom i autoritetima.

PUN MESEC U VAGI donosi neizbežne promene DEVICAMA, a RAKOVIMA promenu ponašanja

Pogledaj i ove vesti...
1 od 17

Vaga
Vage očekuje preokret koji neće biti lagan. Mnogi će konačno doći do željenih okolnosti u vezi ili braku, ali ne i bez žrtvovanja. Partner može biti nagao i pun svađalačkih poriva, pa će biti potrebno da se smiruje situacija i pronalaze neka rešenja koja će potpuno promeniti celokupan odnos. Slobodnima predstoji iznanedno zaljubljivanje.

Jarac
Jarčeve čeka malo teži period. Za njih će ovo biti veliki izazov zato što će morati da prepuste kontrolu i da se odvoje od planiranja života i veza do sitnih detalja. Biće potrebno da se povuku i da razmisle, ali isto tako i da budu na usluzi jednom od članova porodice. Slobodne očekuje velika borba sa starim navikama koje uporno ne menjaju.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.