Koji to HOROSKOPSKI ZNACI najlakše skidaju KILOGRAME?

Neki su lenji, a neki disciplinovani.

Vaga
Ne samo da je mrzi da jede nego nekada ima drugi problem- ne može da se ugoji. Ako i moraju da drže dijete biće im teško samo jednu stvar da urade, a to je da pripreme obrok. Lenjost je njihov najveći neprijatelj pa tako mogu lako i da odustanu od iste.

Škorpija
Disciplina im je  na nivou i ako su rešeni da izdrže sve, izdržaće. Teško će se odlučiti da drže strogi režim ishrane, a ako već to moraju najteže će biti da uspostave redovne obroke. U stanju su da ne jedu ništa pola dana, jer zaborave zbog obaveza.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 4

Jarac
Ne postoji situacija u životu u kojoj se ne pridržavaju pravila kao u vojsci. Pratiće pravila dijete, a ako je potrebno neće jesti uopšte kako bi postigli cilj.  Fanatični su što se tiče ishrane i paze na svaki zalogaj. Najveći problem im je što ne znaju kada da prestanu sa preterivanjem.

Devica
Device moraju da paze generalno št ajedu jer imaju osetljiv stomak i probavni sistem te im nije teško da se pridržavaju rasporeda. Pošto obožavaju život koji funkcioniše po spisku dijeta je za njih mačiji kašalj. Em će brzo da smršaju, em će same da izmisle novu , uspešniju šemu za mršavljenje.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.