Neki HOROSKOPSKI ZNACI ne umeju da ćute, pa će vam istinu sasuti u lice bez problema!

Ne izazivajte ih ukoliko ste osetljivi na kritiku.

Ovan
Ovan uveliko ima reputaciju impulsivnog i naglog znaka. Pošto ne umeju da ćute ni u jednoj situaciji dovoljno će biti da zatražite njihovo mišljenje, po piatnju bilo čega. Reći će sve, bez uvijanja, a ako su nervozni i nemaju kontrolu nad sobom, onda će izgovoriti sve što osećaju i misle bez uvijanja.

Blizanac
On zapravo ni ne znaju kada i kako da saopšte ono što misle ili osećaju, ali to rade često u nekim neobaveznim prilikama i kroz šalu. Pošto vole da pričaju i da iskažu svoj stav, neće im biti teško da izgovore sve, mada će nekada to uraditi i nespretno, pa će se izvinjavati.

Nova nedelja DEVICAMA donosi nemirne situacije na poslu, dok BIKOVIMA sve ide od ruke

Pogledaj i ove vesti...
1 od 125

Škorpija
Škorpijske istine se svi plaše. Umeju dugo da ćute i ne komentarišu, ali kada im dođe „žuta minuta“ neće se zaustaviti. Iako će mišljenje izneti grubo i bez zadrške, neće se kajati zbog izgovorenog, makar postojale i uvrede.

Vodolija
Vodolija retko kada izgovara ono što misli i oseća. Međutim, ukoliko ih izazovete i kažete im šta mislite biće vrlo direktni i jasni. Ono što ne možete da očekujete od ove situacije je to da će uvek biti raspoloženi za neka duža objašnjenja.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.