VENERA ulazi u BIKA, očekuje nas odličan period za LJUBAV I NOVAC!

Do desetog juna će boraviti u ovom znaku.

Venera ulazi u znak Bika 15. maja i samim time ulazimo u period kada ćemo imati potrebu da se prepuštamo i uživamo, specijalno na polju ljubavi.
Dok je bila u znaku Ovna kružila je jaka energija koja je najviše gurla žene da budu te koje vode i koje na neki način „zahtevaju“ ljubav.

PLUTON I VENERA će narednih par dana doneti napete LJUBAVNE ODNOSE!

Sada, kada bude ušla u svoj znak, pojaviće se potreba za malo laganijim i bezbrižnijim odnosima.
Dok bude bila u Biku praviće pozitivne aspekte i time će se pojačati potreba za sigurnošću i stabilnošću. Ovaj položaj Venere daje prednost svim čulnim i telesnim uživanjima, tako da je u ovom periodu naglasak na opuštanju. Ono na šta obavezno moramo da pazimo je  prekomerno trošenje novca i lenjost.

Venera će u Biku biti do desetog juna, pa bi bilo dobro da iskoristimo sve njene prednosti.

Ovan
Venera u kući svih resursa, pa i onih finansijskih ukazuje da ćete imati povolan perido za sticanje, ali i trošenje. Takođe, ukazuje i na pojačanu posesivnost partnera i potrebu da više provodi vremena sa vama.

Bik
Imaćete potrebu za harmonijom i nešto laganijim tempom. Partnerski odnosi imaju veliku predispoziciju da uđu u mirnije tokove.

Blizanci
Ono gde se budete osećali najsigurnije će biti neko skriveno mesto ili sa nekim tajnim partnerom. Period uživanja iza „zatvorenih vrata“ upravo počinje.

Pogledaj i ove vesti...

Rak
Ukoliko ste brinuli kako će se odigrati sve na poslovnom planu dobićete odgovor i to pozitivan nakon što Venera uđe u Bika. Biće vam lakše da komunicirate i da se povezujete sa drugima, a odnos sa partnerom će ući u neku mirniju fazu.

Lav
Potrebno je da napravite presek na poslovnom planu jer se otvaraju nove mogućnosti. Očekuje vas niz povoljnih situacija, a ako ste singl može se desiti da vas zainteresuje neko kome se dopada vaš način uživanja.

Devica
Venera u polju planova donosi nove opuštenije i unosnije poslovne dogovore. Takođe, u ovom tranzitu donosi partnerske odnose koji su „na daljinu“.

Vaga
Hteli ili ne, Venera u Biku donosi  potrebu da se spojite kako emotivno tako i finansijski sa partnerom. Ukoliko niste u vezi, ovaj tranzit će vam povećati libido i doneti sreću na polju novca.

Škorpija
Ukoliko ste u ljubavnoj vezi ovaj aspekt će samo pojačati potrebu da uživate sa partnerom i tako učvrstite odnos. Oni slobodni će imati priliku da konačno nađu one partnere koji su im i potrebni.

Strelac
Potencijalni ili već postojeći partner će vam probuditi najfinija osećanja. Na svakodnevnom nivou ćete imati osećaj ispunjenosti i razumevanja, koji su vam odavno nedostajali.

Jarac
Zauzeti Jarčevi će imati priliku da rade na odnosu kroz neku malo mirniju i laganiju atmosferu. Oni slobodni će bez mnogo muke naići na osobu koja će ih zainteresovati i naterati da se opuste.

Vodolija
Gde god da budete stvaraćete pozitivnu atmosferu pa ćete na taj način uspeti da privučete mnogo ljudi. Imaćete potrebu da provodite vreme kod kuće jer ćete se tu osećati najbolje.

Ribe
Podići će vam se nivo samopuzdanja i imaćete više prostora da iskažete sve što želite, bez da se osećate loše. Kratka putovanja i novi kontakti dolaze sa Venerom u Biku.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.