STRELČEVI plene šarmom, dok VAGE samo interesuju posao i novac

Ovan
Opsednuti ste partnerksim odnosima, a što više pritiskate partner se više povlači. Mogući su nesporazumi na poslu koji će vam poremetiti jedan deo dana.

Bik 
Potrudite se da posao završite na vreme, jer ste počeli da zabušavate. Imaćete neke neplanirane troškove, pa pripazite na novac.

Blizanci 
Okrenuti ste uživanju i zabavi pa ste malo opušteniji nego pre. Prihvatite pozive za izlaske i zabavu, nećete se pokajati.

Neki HOROSKOPSKI ZNACI ne umeju da ćute, pa će vam istinu sasuti u lice bez problema!

Rak
Potreban vam je predah od stalnih briga, pa je preporučljivo da malo popustite sa scenarijima koje stalno vrtite u glavi. Potražite mišljenje od nekog prijatelja.

Lav
Mnogobrojni pozivi i ponude vas pomalo iscrpljuju, pa ćete se povući iz mnogih interakcija. Osluškujte malo bolje intuiciju.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 68

Devica
Poprilično ste se dobro organizovali i sada nema prepreka za vas. Neki planovi su skloni promenama, pa nemojte paničiti zbog toga.

Vaga
Okrenuli ste se zaradi i poslu, pa vas sve ostalo samo nervira. Neminovne promene koje nadolaze će vas dodatno iscrpeti .

Škorpija
Pokušajte da izađete iz neke društvene izolacije koja vas samo čini nedostupnim onima koji vam znače. Morate energičnije da se posvetite partnerskim odnosima.

Strelac
Danas ste šarmantni i prijatni pa se lako sporazumevate sa svima, specijalno na poslu. Iskoristite dan kako biste uradili sve zaostale obaveze.

Jarac
Bitno vam je šta drugi misle pa se opterećujete maksimalno. Neće vam se dopasti nečije mišljenje, pa ćete bez razloga provesti dan u razmišljanju.

Vodolija
Fokus vam je na poslu i tamo ostaje i kada dođete kući. Smanjite tenziju i ne obraćajte pažnju na to što mnogi ne mogu da vas isprate.

Ribe
Niste dobro organizovani pa gubite dragocenu energiju na nebitne stvari. Partner se ulenjio i očekuje da ga vi „pogurate“.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.