Ove osobine će sprečiti SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK u KARIJERI!

Neće se čak ni potruditi da ih promene!

Ovan
Kako u životu, tako i u poslu, Ovnovi žele da budu prvi, najbolji i da sve bude po njihovom. Ovo se nikada ne dopada kolegama, a nadređeni se osećaju pritisak i ugrožavanje.

Bik
Bikove u karijeri sprečavaju lenjost i otpornost na promene. Pošto ih ove osobine specijalno ograničavaju u poslu, često se nalaze na crnoj listi kod poslodavca.

Blizanci
Bez obzira što vrlo okretni, pokretni i pričljivi, Blizanci ipak umeju da postave sami sebi nogu. Lako gube koncentraciju i interesovanja, pa se na kraju muče sa zadatim poslom.

Nova nedelja VAGAMA donosi koncentraciju na posao i sticanje, dok će RIBAMA smetati ponašanje partnera

Rak
Osetljiv i Rakovi su teški na radnom mestu. Sve ih pogađa i svashvataju lično, a kada se sve smiri na scenu nastupa njihove najgore osobine, prebacivanje uz zvocanje. Velika su zlopamtila pa se drugima lako zamere.

Lav
Na putu uspeha jednog Lava leži njihov ego koji je veći od bilo čega. Reči skromnost i popustljivost  ne postoje u njihovom rečniku, pa će na poslu ispoljavati ove osobe jer smatraju da su najbolji.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 30

Devica
Devicu sprečava u svemu pa i u poslu  perfekcionizam.  Zbog potrebe da bude sve savršeno, baš onako kako su zamislili, trpi posa, uspeh pa i privatni život.

Vaga
Vage teže miru i skladu, pa ako nešto poremeti njihv savršeni svet gutaju nervozu, bez ijeden izgovorene reči. Pošto to jednom mora da izađe napolje, obično pucaju u pogrešnom momentu i na pogrešnom mestu.

Škorpija
Škorpije su možda jedan od najambicioznijih horoskopskih znakova. To je sjajna osobina, ali ih na putu uspeha sprečava to što uopšte nisu timski igrači. Kolege su protivnici koje moraju da pobede.

Strelac
Ćutanje, kao ni biranje kada će šta da kažu nije na spisku vrlina jednog Strelca. Morajud a kažu šta misle i to direktno osobi u lice, pa su zbog toga neomiljeni i često ih mnogi na poslu izbegavaju.

Jarac
Oni zanju najbolji i znaju sve da urade bez pomoći.Ukoliko im neko uskoči u pomoć ili im sugeriše kako b trebalo da rade, nastaje svađa. Ovo je često događa baš u trenucima kada se bore za unapređenje.

Vodolija
Svima se čini da su Vodlije lenje, ali to zapravo nije istina. Oni samo sporije obavljaju zadatke jer vole da rade paralelno nekoliko stvari. Uz to, sve analiziraju do detalja, što ih dodtno usporava.

Ribe
Ribe vole da budu slobodne i kreativne u isto veme, pa im ne odgovaraju stroga pravila. Na poslu će se često osećati sputano i neshvaćeno, te će lako da izgube elan i želju za napredovanjem.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.