Koji KRISTALI odgovaraju svakom HOROSKOPSKOM ZNAKU?

Kristali nisu naučno dokazani kao nešto što bi moglo da vam spasi energiju i zdravlje, ali mnogi veruju da je to moguće.
Poprilično su lepi i maju dugogodišnju tradiciju i upotrebu u astrolgiji. Za svaki znak koristi se neki drugi kristal i svima nešto drugo prija.


Ovan
Ovnovima  su preporučljivi  karneol, citrin i garnet koji u kombinaciji  pružaju zaštitu od negativne energije i dižu samopuzdanje.

Bik
Peridot i pirin u kombinaciji daju Biku potrebnu hrabrost i deluju umirujuće po njih dok u isto vreme čuvaju energiju preko potrebnu za rad.

Blizanci
Žad i kvarc povezuju Blizanca sa sopstvenom spirtualnošću i umiruju um i telo i štite od uzaludnog trošenja energije.

Oni će se posvađati pri UPOZNAVANJU, o kojim HOROSKOPSKIM PAROVIMA je reč?

Pogledaj i ove vesti...
1 od 144Rak
Mesečev kamen pruža preko potrebnu konekciju sa emocijama i stvara smirenost dok crveni jaspis i abalon daju potrebnu snag i olakšan put ka povezivanuju sa ljudima.

Lav
Tigrovo oko pruža osećaj stabilnosti i u kasnijim godinama pospešuje mudrost. Takođe preporučljiv im je i karneol ne bi li stvorili zaštitu energetskog polja.

Devica
Kianit održava čakre na zadovoljavajućem nivou tako da mogu slobodno da izađu iz zone komfora i stupe na nepoznato tlo bez zadrške.

Vaga
Lapis lazuli, kralj kamenja, Vagi pruža prekopotrebnu stabilnost u donošenju odluka i kao očuvanje ljubavi i nežnosti.

Škorpija
Malahit, svojom zelenom bojom transformiše negativnu energiju u pozitivnu što donosi ujedno i emotivni oporavak dok  ametist pomaže u otklanjanju blokada uma.

Strelac
Tirkiz i bronzit daju zaštitu u avanturističkom načinu života koji ovaj znak vodi, a takođe predstavljaju zaštito koja je poput oklopa.


Jarac
Azurit, koral i ahat daju dovoljnu zaštitu samopuzdanja u ambicioznim poduhvatima koje ovaj znak stalno ima.

Vodolija
Fluorit i akvamarin su specijalno dobri za Vodoliju jer pružaju zaštitu njihove slobode i nesputanosti u idejama.

Ribe
Labradorit i tirkiz kao i hrizokola u kombinaciji čuvaju energentsko polje ovog znaka od negativnih uticaja, a i povoljno deluju na očuvanje njihove kreativnosti.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.