Koja MASAŽA odgovara svakom HOROSKOSPSKOM ZNAKU?

Ovan
Ovan akumilira milion ideja i misli tokom dana i sva energija se skuplja u predelu glave i čela. Preporučljive su lagane masaže glave specijalnim kremama za kožu i lice. Specijalno je bitno rasteretiti sektor čela i slepočnica.

Bik
Bik skuplja napetost i neprijatnost u regiji vrata i donjeg dela lica i brade. Veoma usporene masaže ove regije u toke koje se koriste aromatična ulja su idealna za otpuštanje negativne energije.

Blizanci
Skupljanje negativnost kada su u pitanju Blizanci se odigrava u ramenom pojasu i rukama. Specijalne masaže od prstiju do ramena, uz promenljive jačine masiranja mogu učini čuda.

Rak
Rak reguliše tečnosti u telu i vlada delom oko grudi .Da bi se oslobodili toksini i stres potrebno je ići na laganu limfnu masažu i specijalno tretirati regije oko grudnog koša i stomaka.

MARS ULAZI U RAKA, nastupa period povećane OSETLJIVOSTI I IMPULSIVNOSTI!

Pogledaj i ove vesti...
1 od 142Lav
Nervoza i stres se kod Lava skuplja u predelu gornjeg dela leđa i uz kičmu. Kako bi se optustila negativna energija potrebno je ove regije tretirati na smenu jačim i slabijim masažama.

Devica
Najosetljivija regija za ovaj znak je koža. Svaka promena na površini ukazuje na stres. Neophodno je raditi detoksikaciju redovno i čistiti laganim masažama celu kožu.

Vaga
Skupljanje negativnosti se kod Vage odražava u predelu donjeg dela leđa. Potrebno je raditi masaže dubokih tkiva i obratiti pažnju kada je u pitanju mišćni deo ovog dela tela.

Škorpija
Najosetljiviji delovi tela kod Škorpije su unutrašnji polni organi. Za njih je preporučljivo da rade kundalini jogu i da otpuštanje energije vrše kroz jake masaže „repa“ na leđima.

Strelac
Strelac vlada kukovima i mišićima zadnjice. Relaksacione masaže upravo ovih regija dovode do otpuštanja stresa koji se zadržava u ovim predelima lako.

Jarac
Kada je pod stresom, Jarac ima oslabljenu cirkulaciju i stradaju mu kosti i tetive. Thai masaža kao i zagrevanje prirodnim uljima će biti sasvim dovoljne za opuštanje.

Vodolija
Kada dođe do stresnih situacija Vodolija reaguje tako što „puca“ sa nervima. Relaks masaže nervnih završetaka uz specijalno dodatno masiranje zglobova će otpustiti ogromnu količinu negativnosti.

Ribe
Regije koje su visokosenzitivne za ovaj znak su stopala i limfa. Masaža stopala koja pokreće izbacivanje viška tečnost donosi preko potraban balans u telu.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.