OVNOVI osećaju olakšanje, dok se JARČEVI bore sa svakodnevnim problemima

Dnevni horoskop za 28.05.2019.

Ovan
Danas bi trebalo da komunikacija postane lakša i mekša, bar što se tiče partnerskih odnosa. Ne donosite preuranjene zaključke u vezi sa nekim članom porodice.

Bik
Razočaravate se u ljude za koje ste mislili da su vam prijatelji. Pokušajte da sagledate situaciju iz vedrijeg ugla, to samo znači da ostavljate prostor za neke nove, kvalitetnije osobe.

Blizanci
Pazite se nekih prebrzih dogovora, tu se kriju neke začkoljice o kojima sada ne razmišljate. Prijatelji žele da vam daju korisne savete.

RIBAMA predstoji naredne nedelje mnogo posla, dok LAVOVE očekuju opsesije u vezi sa ljubavnim odnosima

Rak 
Posao vas čini nervoznim pa pokušavate da skratite obaveze koliko god možete.  Pazite se preteranog iscrpljivanja.

Lav
Planovi vezani za finansije se obestinjuju i to vas čini sigurnim. Odlučite se na koju stranu želite da idete u vezi ili sa simpatijom.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 68

Devica
Briga o dugovima i novcu ne prestaje. Napravite malo bolji plan i  ne oslanjate se na druge, specijalno porodicu.

Vaga
Rastrzani ste između posla i potrebe da uživate maksimalno. Trenutno ste raspoloženi samo za ljubav i planove na tom polju.

Škorpija
Sigurni ste da neko nešto na poslu krije od vas, ali niste sigurni ko. Ne brinite mnogo zbog toga, neće dugo potrajati, a ni vi nećete biti mnogo oštećeni.

Strelac
Danas bi bilo dobro da se posvetite sebi u potpunosti. Ne čekajte mnogo na druge već preuzmite inicijativu, specijalno u partnerskim odnosima.

Jarac
Polako podižete glavu i sređujete misli i sagledavate gde ste i šta vam je činiti. Nije tako strašno kako vam izgleda, samo izbegavajte da kritikujete sebe previše.

Vodolija
Dan će vam biti ispunjen novim kontaktima koji će vam osvežiti poslovno okruženje. Pripazite na zdravstevene tegobe koje ignorišete.

Ribe
Ubrzanje ne popušta, a vi na tom putu ne možete skroz da pohvatate konce, bilo d je privatni život u pitanju ili posao. Nemojte se takmičiti ni sa kim, samo se bespotrebno trošite.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.