Vikend donosi OVNOVIMA nesigurnosti na polju ljubavi, a BLIZANCIMA pritisak

Ljubavni vikend horoskop za 08.i 09.06.2019.

Ovan
Pomalo ste nesigurni po pitanju emocija i vašeg statusa, a sve povezujete sa manjkom novca. Morate da pokušate da se odvojite od ovakvih razmišljanja jer vas samo udaljavaju od partnera ili simpatije.

Bik
Sukob između vas i partnera može izbiti zbog vaše potrebe da se okrenete poslu pa makar bio vikend, a on/ona želi da se opustite u paru negde, bilo da je kuća ili priroda u pitanju. Provlačite stara pitanja koje se tiču vašeg odnosa, a koje niste rasčistili.

Blizanci
Partner ili neko ko vam se dopada na fino vrši pritisak na vas. Niste sigurni da li da odreagujte sad i odmah ili da odložite, a pri tom osćeate da nije vreme sada za neka emotivna udubljivanja.

Rak
Natežete se sa partnerom oko toga čija će biti poslednja reč. Ukoliko popustite možete da uživate tokom celog vikenda, a možda i duže.

MERKUR U RAKU vraća probleme iz prošlosti, stare ljubavi i naglašene emocije

Lav
Imate velike planove i očekivanja kada je ovaj vikend u pitanju. Najbolje bi bilo da ga provedete u paru, uživajući i prepuštajući se blagodetima hedonizma.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 6

Devica
Teška nedelja je iz vas, a to ste rešili da „proslavite“ nekim opuštanjem uz alkohol. Ne budite sebični, podelite sa nekim bliskim muku, ali i piće.

Vaga
Niste raspoloženi za ludovanje i izlaske, pa ostanite onda kod kuće ili vreme porovedite sa nekim bliskim ili partnerom. Ukoliko ste solo ne šaljite pogrešne signale, već budite iskreniji i u skladu sa svojim željama.

Škorpija
Partner je spreman za zabavu i želi da učestvujete u tome. Ako ste singl, očekujte poziv od nekoga ko kao želi da budete prijatelji, a zapravo ima tu nešto i više od prijateljstva.

Strelac
Iznenadite partnera na neki nov način i probudite tu uspavanu strast među vama. Ako ste singl izađite negde jer vas čeka zanimljiv i lud provod.

Jarac
Dobićete iznenadni poziv i to od nekoga na kog ste skroz zaboravili. Ako ste u vezi, napravite neki izlet za vas dvoje i prepustite se romantici.

Vodolija
Kod vas je opet uzbudljivo. Singl pripadnici znaka žele slobodu, ali da ipak imaju nekoga uz sebe, a to nije moguće. Zauzeti se bore sa partnerom koji želi više pažnje.

Ribe
Svim pripadnicima znaka će prijati društvo, ali samo ono odabrano i to uz dozu opreza. Zauzete očekuje kratak put ili odlazak u neku posetu sa partnerom.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.