RAKOVE očekuje veliko finale, a RIBE su u haosu i na poslu i na ljubavnom planu

Dnevni za horoskop za 10.06.2019.

Ovan 
Osećate se kao da ste uključeni na struju dok neko iz najbliže okoline usporava i otežava sve planove. Biće vam potrebno dodatne energije i novca da izgurate sve što ste zamislili.

Bik
Imajte na umu da nisu drugi uzrok vaše nervoze, već da vi sami stvarate jedno po jedno bojno polje jer se ste komplet nezadovoljni i nervozni. Pitanje nekih nezavršenih poslova vam visi nad glavom pa se pozabavite time danas umesto da se svađate.

Blizanci
Želite sebi malo da olakšate dan i da se opustite uz partnera ili neku blisku osobu uz koju ne osećate  nikakvu tenziju. Srce i glava traže različito, ali vi poslušajte srce jer vam je to preko potrebno.

Rak
Očekujete neko bitno finale koje se tiče poslovnih planova i samo vas to zanima. Skupljaju se oko vas udvarači, a vi biste baš onog kojem je drugo ime opasnost. Ovaj put ipak slušajte glavu.

Evo kako reaguju svi HOROSKOPSKI ZNACI kada ih odbiju SIMPATIJE!

 

Pogledaj i ove vesti...
1 od 68

Lav
Ceo dan ćete provesti u razmišljanu o toj potencijalnoj avanturici koja vam je na dohvat ruke. Nije da se plašite,  nego osećate da biste mogli da upadnete u zamku jer neko nešto ipak krije od vas.

Devica
Dan će obeležiti vaše previranje da li da pređete granicu kada je u pitanju neka osoba ili ćete ostati tako sa strane jer vas mrzi da se uplićete opet u istu priču. Optrećeni ste novcem i poslom pa vam to odvlači pažnju.

Vaga
Naglašena emotivnost i želja za begom u neki trenutni odnos koji puca od strasti će obeležiti ovaj dan. Ne “čujete” i ne “vidite” jasno danas pa pokušajte ne odlučujete još ništa.

Škorpija
Nestrpljivi ste da ispričate sve što imate, samo se u svemu tome pazite  da ne zaboravite neku bitnu vest ili informaciju. Popustite u komunikaciji sa partnerom i on/ona je pod tenzijom kao i vi.

Strelac
Novac polako stiže, neki blizak prijatelj nudi neki dodatni posao pa razmislite o svemu pre nego donesete odluku. Uprkos jasnim znacima da priča u koju se emotivno uplićete nije dobra po vas vi popuštate i ulećete u igru.

Jarac
Neko iz prošlosti nudi neki posao ili obnovu komunikacije, a potom i saradnje. Flert i usputna komunikacija su vam sad najveća emotivna dostignuća.

Vodolija
Nove šanse na svim poljima su tu, samo da se još odlučite. Potrudite se da čitate nakoliko puta sve poruke koje primate, nesporazumi su baš  mogući tokom ove nedelje.

Ribe
Gomila se nezadovoljstvo, dosta su vam loši odnosi na poslu, a nije vreme za odluke niti za rasprave. Vodite računa kome i šta pričate bilo da ste u vezi ili ne, jasno je da vam je potrebna promena, ali nemojte raditi niti odlučivati impulsivno sada.

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.