NAJLJUBOMORNIJE osobe se nalaze među ovim HOROSKOPSKIM ZNACIMA!

Neki od njih to ni ne kriju.

Bik, fiksni znak koji generalno vlada poljem ličnih resursa, te tako i posmatra partnera. “on/ona je moj/a”. Ako je Bikov partner “pod rukom i okom” onda je siguran. Problem potiče iz neverovatne nesigurnosti i nepoverenja koje ovaj znak gaji prvenstveno prema sebi, a potom i prema drugima.

Škorpijina ljubomora potiče iz stava da svi oko nje kuju ozbiljno opasne planove da otmu ono što je njeno ili uvek sumnja da partner gleda malo u tuđe dvorište. Sve gleda kroz preživljavanje i tajne, pa ako razotkrije partnera, tek onda može osećati sigurnost i stabilnost.

Lav oseća ljubomoru samo ukoliko je pažnja partnera usmerena na bilo koga drugog. Mačka mora biti jedna jedina i posebna u životu svake osobe koju smatra bliskom. Koren problema  potiče iz činjenice da Lav ne može da podnese svoje mane i da postoji mogućnost da ga/je neko zameni.

Vodoliji se dosta polemisalo na ovu temu i to baš zbog činjenice da ona ne pokazuje klasičnu ljubomoru i nije posesivna.  Ono na šta može biti ljubomorna je tuđa originalnost i neki neobičniji život. Osnova svega ovoga je slična lavovskoj, posebnost u svakom pogledu.

Da li znate kako HOROSKOPSKI ZNACI varaju partnere i kako se ponašaju u tim situacijama?

Pogledaj i ove vesti...
1 od 30Sem fisknih znakova tu su i neki kardinalni koji lako upadaju u ovu zamku.

Vaga i njena ljubomora su vrlo jednostavne – neko izgleda bolje i ponaša se bolje. Unutar vage se konstantno dešava jedno ozbiljno takmičenje sa drugima koje se nikako ne pokazuje. Ukoliko se pojavi neko lepši, mršaviji, zgodniji, šarmantniji, obrazovaniji odmah će ga prepoznati kao pretnju vezi ili braku.

Rakovski vulkan ljubomore proradi kada se pojavi bolja negovateljica ili negovatelj, jer niko ne neguje svog partnera kao rak. Da, pristupaju vezi kao odnosu majka-dete i svijaju gnezdo oko partnera veoma brzo. Svaka nepoznata osoba će biti pretnja njihovom slatkom ušuškanom gnezdu koje je rak brižno napravio i čuva.

Jarac vidi pretnju u osobi koja se ističe u društvu njegovog partnera svojim uspehom na polju karijere. Ukoliko Jarac proceni da je taj neko uspeo više i bolje od njega samog proradiće impulsivni nagon i vrlo verovatno da će iznenaditi partnera svojim nastupom. Osnova je naravno, kao i kod većine -nesigurnost i manjak samopuzdanja.

Ovan se uvek takmiči pa će ljubomora biti usmerena isključivo na onog ko je bolji u nečemu ili ko pre njega nešto uradi makar to bio i partner.
Kontrola na svaki način i po svaku cenu je u biti ovog nagona. “Ponašaj se prema mojim pravilima da bih ja bio/la siguran/na”. Zahtevanje apsolutne posvećenosti i garancije da će taj neko uvek biti tu je samo način da se otera partner, a ne da se zadrži. 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.