BLIZANCI su danas neraspoloženi, a DEVICE imaju potrebu da svima sasipaju istinu

Dnevni horoskop za 12.06.2019.

Ovan
Intuicija vam ne da mira, pa provocirate sve žive, od partnera do pretpostavljenog na poslu. Sve vam smeta i sve vas nervira.

Bik
Zahtevaće se od vas da preuzmete čvršću poziciju u kući i na poslu. Neko pokušava da nametne svoj tempo i ideje dok se vi snažno opirete.

Blizanci
Početak dana vam donosi neraspoloženje zbog posla. Malo gubite strpljenje pa svim snagama branite svoje zamisli i želje iako vas niko realno nije napao.

Rak
Imate negativne misli u vezi sa time gde i kome pripadate. Niste osoba koja će lako biti deo grupe, ali ipak probajte da ne odskačete i po tom pitanju.

Lav
Opsesija poslom ne jenjava, a vas muče neke tajne koje samo vama deluju velike i grandiozne. Ukoliko krijete neku osobu, pazite se, uskoro će biti otkrivena.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 68

Devica
Pritisli su vas dugovi pa ste neraspoloženi zbog toga. Imate potrebu da svakom sve kažete u lice, a ne računate da isto to neko drugi može da vam vrati.

Vaga
Što dan više odmiče to vi morate da odgovarate na više pitanja. Partner je postao odjednom ljubomoran i posesivan, a to vas samo čini još udaljenijim.

Škorpija
Znate da ste dali svoj maksimum, ali se od vas zahteva još. Partner želi odgovore i to odmah, a vi niste u stanju ni da razgovarate.

Strelac
Iznenadne poslovne prilike ne prestaju da stižu, a vi ne možete da verujete da vas je tako krenulo. Ne spavate dovoljno pa vas to tera u nerapoloženje i stres.

Jarac
Konačno se razrešilo glavno pitanje na poslu koje vas je držalo pod tenzijom dosta dugo. Potrebno vam je da se odmorite.

Vodolija
Trenutno dobri partnerski odnosi utiču na vas tako što se okrećete drugom vama bitnom pitanju, a to je novac. Pokušajte da se ne opterećujete tom temom već nađite neko drugo zadovoljstvo.

Ribe
Nešto u vezi sa poslom i kontaktima postaje vrlo ozbiljno i ide u vašu korist. Nemojte danas otvarati osetljive teme.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.