RIBE imaju puno obaveza, dok se VAGE teško nose sa neizvesnošću

Dnevni horoskop za 17.06.2019.

Ovan
Najbliža okolina stvara pritisak i tu morate da promenite svoj pristup, do sada ste bili suviše tihi. Rešili ste da se malo i prepustite čulnim uživanjima.

Bik
Sada se jasno pojavljuju i pokazuju putevi kojima morate da idete i kojima morate da stremite. Prestanite da bežite od odgovornosti prema sebi.

Blizanci
Moraćete da budete iskreni prema sebi. Pokušavaćete da popravite neki odnos koji odavno ne funkcioniše i izgubićete dosta energije u svemu tome.

Šta izgovaraju HOROSKOPSKI ZNACI kada su zaljubljeni?

Rak
Danas želite da se bavite samo sobom. Ovo svima stvaljate do znanja i to na dramatičan način koji može da prouzrokuje probleme.

Lav
Imaćete potrebu da se takmičite na poslu i to zbog izazova koje niko nije stavio ispred vas. Ovo je može da i dobar načn da uočite svoje kvalitete.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 68

Devica
Raspoloženje vam se menja svaki dan, pa danas sumnjate u svoje mogućnosti i kvalitete. Ne jurite u brza rešenja koja se u produkt impulsivnosti.

Vaga
Neizvesnost povodom posla ili nekog bitnog projekta vam uznemirava san i svakodnevnicu. Iscrpljeni ste i pokušavate da nađete izlaz.

Škorpija
Sve vas navodi da se posvetite drugima i njihovim poslovima. Mogući su prekidi sa nekim lošim navikama.

Strelac
Imate dobar osećaj u vezi sa svim dešavanjima u vašem životu. Potrebno je da nastavite da verujete u uspeh.

Jarac
Teme koje danas započinjete će biti presudne za vaše finansijske planove. Nešto iz prošlosti nije skroz okončano i razjašnjeno.

Vodolija
Lako može da se odigra neki scenario iz prošlosti koji se tiče emotivnih veza. Pokušajte da naučite nešto iz toga.

Ribe
Ukoliko završavate neke pravne ili administrativne poslove čeka vas jedan od lakših dana. Obratite pažnju na sve pozitivne okolnosti u kojim ste se našli jer vam je sada potrebno da budete pozitivniji.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.